Regisztráció Blogot indítok
Adatok
error56

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bigyóblog Biciklitolvajok ellen 2011.07.26 09:04:00
A majdnem tökéletes zár biciklitolvajok ellen. Csak azért majdnem, mert hatalmas lakatot kell cipelni hozzá, egy kisebb táskába nem is fér be. De nézzük, miről is van szó: egy olyan szerkentyűről, melyet egy oszlopra helyezünk, majd rálakatoljuk a biciklit, a szerkezetet ezután egy…..
error56 2011.07.26 16:20:39
Index-címlapra vágyott, ezért megerőszakolta, megette, majd újra megerőszakolta anyját egy tápiótokaji férfi. „Jelentkezni akartam a Csillag születikbe, de nem bírtam felírni a címet.” – vallotta be a hírnévre áhítozó L. Pál (28). L.–et a szomszédai…..
Az ember azt hinné, hogy a Monthy Python humora elborult abszurd. De nem. Maga a kőkemény valóság :-)Fiatal férfiakat kirabló nagymamát keres a rendőrség a Dél-afrikai Köztársaságban. Az idős asszony Johannesburg egy bevásárlóközpontjánál szemeli ki áldozatait azok közül,…..
Eddig is sejtettük, sokan Jack Bauerre tippeltek, de itt a bizonyíték. (Figyelem, csúnya szó is olvasható. Ez már 12-es karika?)A képet mailben kaptam, az illető pedig az odabasz oldalról szedte. ..
Kettős Mérce MDF: vége 2010.01.23 01:33:00
Vége. Egy hónappal ezelőtt az MDF állapota ígéretesnek tűnt, és ha megnézzük a legfrissebb közvéleménykutatási adatokat, amelyeknek a mintavétele január hó elején volt, akkor láthatjuk, hogy a népszerűsége némileg emelkedett. Aztán pár hét alatt minden romba dőlt, a párt…..
Visszatértek a régi szép idők, és a bevallottan függő Homár újra energiaitalt tesztelt, persze egy most piacra lépő, nálunk vadiúj cuccot, ami a Titkos Iparági Névadási Kódexnek messzemenőkig megfelelve a Wild Dragon nevet kapta. A klóncsalád újabb tagja egyenesen az…..
Munkahelyi (T)error MLM tortúra 2009.12.12 06:00:00
Tudom, sokan írtak már a Zepterről. Én most nem a cégről szeretnék tudósítani, hanem arról a társaságról, ahová balszerencsémre bekerültem. Most megpróbálom leírni a Zepternél töltött közel két hónap történetét. Amikor elhatároztam, hogy oda megyek dolgozni, tele…..
Hunyadi Mátyás ábrázolása Mátyás uralkodása alatt Magyarországnak szinte nem akadt olyan szomszédja, amellyel ne keveredett volna valamilyen katonai konfliktusba. Előző posztunkat a III. Frigyessel megkötött békével zártuk, amely révén Mátyás végre…..
zseniális, de teljesen NSFW videó a FLAIRS Truckers Delight-jáhozretró videójáték hallucinációrendezte: Jérémie Perin..
Le a kalappal a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs csapata előtt, a pozitív hangvételű marketinganyagok hatására, valamint az újdonság varázsa miatt eleinte én is egész komolyan lelkesedtem az új fizetőeszközért! Amikor 1-2 hónappal ezelőtt először kaptam fém 200-ast…..
Egy nagyvállalatnál dolgozom immár tizennyolc éve. Néhány évvel ezelőtt történt, hogy az akkori megbízott vezérigazgató mellé neveztek ki titkárnőnek. Nagyon örültem az új munkának, hiszen nemrég tértem viszsza gyesről, a férjem elhagyott, igen kiszolgáltatott szakasza volt…..
A héten mutatták be nálunk Jacques Audiard legújabb filmjét (sajnos csak egyetlen moziban, a Kinóban), amely az idei cannes-i filmfesztiválon a zsűri nagydíját kapta, teljesen megérdemelten. A próféta egy fiatal arab férfi sajátos karriertörténete, aki börtönbe kerülve a…..
Belsőség Low battery 2009.10.11 05:33:00
  Egy 80-100 km hatótávolságú elektromos autó lítium-ionos akkumulátora mai árakon számolva legalább négymillió forint, és ennyiért még kereke sincs. Vélemények az azonos című írásunkról...
comment:com A tiltakozások hete 2009.09.28 15:01:00
Kérem szépen, a világ minden bizonnyal múlt héten bolondult meg teljesen, három tévéműsor miatt is tiltakoztak államfők, vallási vezetők és népjóléti miniszterek, és láss csodát, egyik sem nálunk történt. Kezdjük Venezuelával, ahol Hugo Chavez kommunista államfő helyezett…..
Nyomorult? Szánalmas? Szerencsétlen? Mi a legpontosabb fordítása annak, amikor a Eurosport kommentátorai "miserable"-nek nevezik a magyar válogatottat? Ebben a pillanatban ért véget a Honduras-Magyarország meccs az U-20-as foci világbajnokságon, 3-0-ra picsáztak el minket a…..
Emlékeznek még az 1991-es, mára már kultikussá vált Manta, Manta című filmre? A tinibálvány Til Schweiger még tejfölösképű suhanc volt, úgy döngetett 83-as, Mattig-tuning GT/E-jével városban, városon kívül az egyszerű naiv kis sztori szerint. Sztori szempontjából nem volt…..
error56 2009.09.05 20:18:22
Pilu Plágium, vagy kartell 2009.09.05 15:38:00
  Az alábbi döbbenetes felvételek láttán a következő gondolatok merültek fel bennem:     a. Kovács Ákos már két évtizede nyúlta Uhrin Benedek szövegeit, zenéjét és mozgását. b. Uhrin Benedek nyúlta a korai Ákost. c. A „b” állítás nem lehet…..
error56 2009.09.05 17:27:48
Az internetnek hála majd' mindannyiunknak kellett nicket, becenevet választania. Kinek szellemesen, kinek modorosan sikerült ezt megtennie. Van, aki titkolja az eredetit, és van, aki nem csinál belőle ügyet. Egyeseknek egy van, vagy egy sincs, mások több tíz néven futnak. Így van ez a…..
error56 2009.08.26 16:34:02