Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unionjack

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A Warner Bros elkészíti saját élőszereplős változatát a japán Bleach manga / anime sorozat alapján. Miért is sajátként írom? Mert az 50 első randi és a Zsenikém rendezője, Peter Segal nyúlt bele a dologba. Producerként fog tevékenykedni, tehát lesz bőven…..
Régen volt debil árleszállítás hipermarketből plusz bearanyozta a délelőttünket a "minigumó" szó, így habozás nélkül a közönség elé tárjuk ezt a kivételesen kedvező ajkai akciót, beküldte Benedek, köszönjük szépen...
unionjack 2010.03.10 10:59:46
A többi között azért is hanyagoltam mostanában a blogomat, mert rákaptam a vonatos számítógépes játékokra. Egy kollégám nyomán újra elővettem a Railroad Tycoon legelső, DOS-os verzióját, vicces egy - az akkori, talán EGA-felbontásnak megfelelő - apró ablakban…..
unionjack 2010.02.21 14:52:11
Angol cím: When you wish upon a WeinsteinMagyar cím: Ha kívánhatnál magadnak egy saját zsidótLeírás: Peter megismerkedik egy zsidó könyvelővel, és úgy látja, hogy az ő életük nagyszerű. Ezért úgy dönt, hogy Christ is megtéríti zsidónak.Letöltés (angol DVDrip+magyar…..
A Magyar Televízió 15 éve emlékezik meg a holokauszt roma áldozatairól a roma holokauszt nemzetközi emléknapján, augusztus 2-án. Vasárnap a Magyar Televízió hírműsoraiban tudósít a nemzetközi emléknap eseményeiről, augusztus 3-ától pedig majdnem egy héten át kiemelt helyet…..