Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EvenItch

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Promoter TV A válság hatása 2009.02.25 02:48:00
Az első bejegyzés itt a blogon arról szólt, hogy milyen komoly költségvetésű szabadtéri bulik lesznek a nyáron a gazdasági válság ellenére is és alighogy "megszáradt a tinta" a cikkemen, egyből bejelentették, hogy a nyár legnagyobb goa bulija nem lesz megtartva. Igen, a…..
EvenItch 2009.02.26 12:35:44
Addict: Az szép, hogy érdekel a közönség véleménye és nyílván logikus nekik csináljátok, de te is tudod, hogy azok akik itt szavazgatnak lehet else mennek a buliba. A legtöbb partyarc még a goa.hu-t sem használja. De ez csak egy megfigyelés. :) Én úgygondolom ez nem lehet 100%ban kompetens szavazás.

Amúgy még egy a psy freq-hez.
Nekik szerintem mivel fiatal szervezőcsapat ez a lemondás nagyon nem tett jót hírnév szinten. Kis problémára bedobják a törölközőt ahelyett, hogy egy köztes megoldással álltak volna elő (pl mint most a tranceport csak persze arányosan a kialakult helyzethez). Mert lehetett volna. (szervezésnél ez kis probléma és annyi mozgásterük volt, hogy ezt kilehessen vitelezni)
Szerintem ezt elrontottátok srácok. Így hogy még nincs egy kialakult társaságotok akik a buliaitokat letogatják (kemény mag) most még egyel nehezebb lesz ezt létrehoznotok (mivel a bizalom hiánya most egy kicsit felmerül)
Ráadásul a külföldi sztárokat bőven lehetett volna helyettesíteni pár magyar projectel, mert az utóbbi időben lett egy jó pár igen csak jó hazai fullon és dark act is szint úgy progi.

Őket amúgy miért nemlehet hallani soha partykon? (pár bejáratott neven kívűl akik amúgy is 8-10 éve játszanak fent csak eddig mint dj mostmár mint 'liveact' is és ráadásul ezeknek az egyrésze elég gyenge ahoz képest amilyen honi előadók otthon nonprofite hegesztenek... nekem ez is vicces)

Itt vannak a linkek hallgassátok meg őket.
Fullon:
www.myspace.com/snaghungary
www.myspace.com/xailepsy
www.myspace.com/mindblasts
www.myspace.com/greencosmoslive

(beyondot csak azért nem említem, mert ők itthon már nem a feltörekvőek közé tartoznak szerintem, de jelenleg a legjobbak)

Ezek közül bármelyik elvinne egy bulit (darkból ennél hatványozottan több minőségi act is van) csak kicsit futtatni kéne őket. Az a baj nálunk, hogy nincs a Fullonak arca. Nincsenek zenészeink akik népszerűsítenék a scénánkat nemzetközileg (vagyis vannak de levannak tojva) és kiemelnék a mostani heyzetből pedig pl a fent említett pár magyar előadóból bármelyikre lehetnénk büszkék, de a kis jelentéktelen bulikon kívűl lehetőséget senki nem biztosít és ez elég gyászos. (ráadásul ebből greenék tranceportosak még is hiányoznak legtöbbször a tranceport bulik lineupjáról)
Vagy ez is egy ilyen magyaros irigység miatt van?
EvenItch 2009.02.27 09:29:50
@Kugler: Szerintem ne húzd felmagad. Nem kéne lesülyedni egyszintre még ha 'példakép' alpári is vagy fellengzős, okoskodó.

Tudtad, hogy kapjátok a savat most meg meglepődsz? :D

Ez is egy választási lehetőség volt amit megléptetek. Ennyi.
Egy ilyen buli megjelenése majd egyiknapról a másikra való lemondása azért szerintem sokakat rosszulérintett ezért előfordul, hogy valaki sértődötségből ír, reagál. Nem kell felvenni a kesztyűt vagy max meglobogtatni.

Aki megérti megérti aki nem nem. Én érthetőnek is érzem másfelől van egy kis kételyem, hogy feltétlen csak ez a megoldás volt, de ez már legyen az én bajom. :)
Sikerült tegnap egy telefonos interjút készítenem a Diesel tulajdonosával, aki tisztázott némi félreértést az előző bejegyzésemmel kapcsolatban. Ő ugyan nem bátorított, hogy írjam ezt is le de én a korrektség jegyében azért mégis megteszem.Szóval arról van szó, hogy az…..
EvenItch 2009.02.22 14:45:33
Én is szólnék a Dieselről. Szerintem a hely maga pár apróságot leszámítva nem vészes (ilyen a kövezett padló aminek hangilag is komoly hátránya van és a bokám is hamarabb szétmegy rajta mint pl egy parkettázott felületen... igaz a parketta fentarthatósága, ápolása és életartama jóval rosszabb). A környéke annál inkább plusz a 'goás' társaság amúgy se rajong túlzottan a beltéri bulikért (nem is nagyon vannak erre a stílusra bejáratott helyek leszámítva a mávot dehát az no komment)

Szerintem rákell jönni, hogy beltérre ennyi külföldit hozzni (költségvetés miatt) 'goásoknak' hülyeség (electro, prog, minimal stb. dieselbe meg eleve halott ügy szerintem mivel erre már bejáratott helyek vannak mint említetted is). Ennél a scénánál úgy általában a tél és a beltér egy szükséges rossz amit igyekszünk túlélni és nem szívesen adunk pénzt indoor-ért. :) Nem úgy egyéb más scénáknál amiknél meg nagyrészt csak évi pár szabadtéri megmozdulás van ellenben mi ahogy jön a jó idő már egyből húzunk kifelé.

Nekem egy helyszín van amit megtudok emészteni. Nem nehéz kitalálni melyik is ez. Persze, hogy a studio (evens hall). Az akkora, hogy már már a szabadban érzem magam, parkettázott, nagyon igényes (ami a dieselnek csak az előteréről mondható el a tánctér rész az eléggé ízléstelen és csúnya és ezen a bulik alkalmával még dekoval se nagyon javítanak) és jó helyen van! :) Persze hát itt psypartyt rendezni felér az öngyilkossággal (szervezői oldalról)és elég szánalmas látvány lenne egy akkora helyen 2-300 embert (jó esetben) lézengeni látni.

Akár hogy is nézzük nem vagyunk az átlag scéna ezt megkell érteni. Itt nem úgy mennek a dolgok mint úgy általában. A diesel és a k2 nem csúszott le a 'torkunkon' pedig ennél sokkal rosszabb helyeken is volt már nagy nézőszámmal megáldott party (pl lánggépgyár, máv, inside etc.) Hogy mi a siker titka és mimozdít ki minket azt az istensetudja megmondani. :)