Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsviktoria

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Azt nyilatkozta Dörner György, hogy az Új Színházban színre viszik egy magyar szerző álnéven írt vígjátékát, a Mert a mamának így jó-t.A google szerint a szerző Giorgio Pianosa. Igen ám, de angolul is lehet ám guglizni!BECAUSE THAT’S HOW MAMMA LIKES IT! – comedy…..
"Aki csendet akar, ne lakjon a belvárosban!" vs. "Az egyetemisták tanuljanak bulizás helyett!" Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi szavazás-összesítőnkben most pénteki szavazásunak eredményét nézzük meg: Csendrendelettel a Fiatal Budapest ellen c.…..
Roberta az Index székháza mellett, a szakadó esőben találta Lédát, ezt az elkóborolt, csapzott blökit. "A dominánsan Husky márkájú kisállat a Flórián udvar környékén bóklászott, bőrig ázva, éhesen. A szerkesztőségünk egyik tagja felfigyelt a gazdátlannak tűnő…..
zsviktoria 2009.11.17 01:03:43
@TH: Hogyan? Úgy, hogy előbb megtanul odajönni a hívásra, hogy ne kapjak frászt ha elkószál. Vagy ha kóbor kutyával találkozunk. Vagy ha kisebb kutyával találkozunk, akinek a gazdája kap frászt. Vagy ha gyerekkel találkozunk, akit puszta szeretetből felborít.
zsviktoria 2009.11.17 19:43:30
@TH: annyira értesz hozzá, kened vágod, nem akarod te felnevelni? nálam biztosan nagyon szar dolga van.
zsviktoria 2009.11.23 07:35:15
@TH: megnyugtatásodra közlöm, hogy kertben és lakásban is van, vendégségbe is szokott járni, ahol szintén szabadon van és a haverjaival randalírozhat.
A kérdésem pedig konkrétan SanDan kutyájára vonatkozott, róla talán még nem írnak a szakkönyvek.
"Ő Kleo, a "félelmetes" Berni pásztor, most volt 1 éves áprilisban! Egy gyönyörű maci, aki a felnőtteket nem annyira szereti, na de a gyerekeket imádja" - írta nekünk Tofi. ..
zsviktoria 2009.07.23 10:25:33
A Jóban rosszban robbantással, a Barátok közt pedig egy új Berényivel futott neki a tavaszi szezonnak. A titokzatos fiatalember egy csokor virággal és egy sírgondozás közben eldördülő lövés kapcsán bemutatott hasravetődéssel debütált pár hete a sorozatban. Azóta nemcsak a…..