Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CeCe

12 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tom Cruise plasztikai műtétnek vetette alá magát. Látványos változáson ment keresztül Tom Cruise az elmúlt hónapokban, és ez sokak szerint inkább a plasztikai sebészeknek köszönhető, mint a kemény edzésnek és a helyes táplálkozásnak, mint ahogyan azt Tom…..
Hetek óta téma, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata válságban van, és most végre kiderült, hogy mi is ennek az oka.                           Angelina állítólag rajtakapta Bradet, ahogy…..
Mostanában több híresség után is indult vagyonosodási vizsgálat. Győzike, Pély Barna és Schobert Norbi után immáron Hajdú Péter is az adóhatóság kiemelt figyelmét élvezheti, bár ennek valószínűleg nem minden érintett örül. A celebek iránt induló vizsgálatok…..
Deutsch Anita levágatta a Barátok köztben megszokott vállig érő dús, fekete haját. Most, hogy Anita nem szerepel a Barátok közt című sorozatban, szabadon dönthet frizurájáról és kinézetéről. Régi vágya volt a rövid haj, és most kétcentis haja mellé még egy orrpiercinget…..
Jennifer Aniston hosszú évek óta áhítozott egy gyerek után, és álma végre valóra válhat.Miközben volt férje, Brad Pitt már lassan focicsapatot állíthat, Jennifer és barátja, John Mayer régóta hiába próbálkoznak. A 40 éves sztár hónapok óta egy Los Angeles-i termékenységi…..
Jancsi először csak hetente háromszor piált. Majd ütött, ráadásul tök haosnló csajokra mozdul rá. Izgalmas 11 éves szakítós sztorim. 1998-ban, 23 évesen egy új munkahelyen kezdtem el dolgozni. Jancsi gyakorlatilag már az első nap kiszúrt magának és vicceskedve vacsorázni…..
Kár, hogy az egyikről kiderült később, hogy a csajom húga - összegezhetnénk a történetet, ami így lesz igazán kerek és remek. Kedves Szakítósblog! Kezdeném én is azzal, hogy elég régóta satöbbi satöbbi, szerintem ezt mindenki leszarja, jöjjön a szaftos rész egyből. Négy…..
comment:com Lassú, csendes este 2009.03.04 16:30:00
Tudjuk le a kötelező köröket, lesz Dr. House, Shark és Donnelly-klán a Tv2 műsorán (21:25, 22:25, 23:25), Az egység az RTL-nél (21:20), CSI, Odaát és Noymtalanul a Viasaton (21.05, 22:05, 23:05), valamint CSI:NY, Gyilkos elmék és Alias az AXN-en (21:00, 22:00, 23:00). Javarészük…..
Igen, boxerileg mostanában kissé elfogultak vagyunk. Úgyhogy most a The Bonnie Hunt Show egyik jelenete következik, egy felnőtt boxer és egy kisbaba barátságának indulásáról. A türelemért és a jófejségért hatalmas velőscsont a blökinek. ..
Amy Winehouse több, mint két hónap vakációzás (értsd: láblógatás) után már hazafelé a repülőn rátámadt valakire.                         Az énekesnő azért utazott haza, hogy találkozhasson a börtönt…..
Senki sem vitatja, hogy a bankok sokszor nem túl fair szerződést kínálnak, és (talán) még az is érthető, hogy a szociálpszichológia alapján a válságos időkben a nép a pénzintézetekből csinál bűnbakot. A kulcsszó a fenti mondatban viszont ott van, hogy a bankok a szerződést…..
Subba A malacot is megtaláltuk 2009.03.02 14:43:00
Különös levelet fújt be ablakunkon a tavaszi szél. Ha jól értjük, pénteken valahol Budapesten volt egy cégavató buli, ami a romeltakarítással megbízott takarítóbrigád szerint is feltűnően jól sikerült. Reméljük már senki sem másnapos!Szia Z!A buli utáni takarítás nagyon…..
w Szövetség a nemzetért 2009.03.03 02:00:00
Nem volt nekem tiszta eddig, hogy mire jó, ha létrejön egy Reformszövetség. Bokros Lajostól – akit nem értem, miért akarnánk külföldre küldeni, amikor a hazának szüksége van rá – kezdve az Oriensig elég sokan elmondták eddig is, hogy ejnye, nem lesz ez így jó, rossz…..
Az Operabálról - a rendezvény jellegéből adódóan - sok újat nem tudnánk írni, így ajánljuk tavalyi, Hülyék gyülekezete c. írásunkat, mely - érzésünk szerint - nem veszített aktualitásából...
Vessenek véres hússal etetett kommentelők elé, de egész jól mulattam Gábor, a mosógépszerelő levelezésén Gáborral, az Öntevékeny Ügyféllel. A Homárnak nem nagyon vannak elvei, de ha mégis, akkor az ügyféllel szembeni szélsőséges udvariasságot alapvetőnek tartjuk. De attól…..
Gáspár Győző elgatyásodott, ezt ő maga mesélte pár bulvárlapnak, mondván "már nem megy úgy a szekér, mint régen."   Győzike az új kocsival      Győzőék eladták salgótarjáni házukat, és bizony realizálniuk kellett, hogy…..
Groovehouse Judy tíz éve szenvedett súlyos autóbalesetet, aminek következtében harmincnál is több csontja eltört és az arca is teljesen összeroncsolódott. Napokig volt élet és halál között, arca pedig már sosem lesz a…..
Détár Enikő az Operabálról távozóban belecsöppent a tüntető tömeg kellős közepébe.         A helyzet nem volt túl megnyugtató, mindenhol hangoskodó, randalírozó tüntetők voltak, Enci meg csak állt estélyiben és próbált…..
Mintha kicsit megváltozott volna Bódi Sylvi külseje az utóbbi időben...            Az ismert modell mindig csodásan domborít a különböző férfimagazinok oldalain -valamint a szerelőműhelyek falain-, azonban a…..
Magyarország miniszterelnökéről köztudott, hogy reggelente futással kezdi a napot, ám Gyurcsány immáron testépítő babérokra is tör.A minap blogjában adott hírt arról, hogy már 100 kg-mal nyom fekve.Lehet, hogy inkább a gazdasági válsággal kéne…..
Szinte hihetetlen, de Kiszel Tündének valaki feltehetően ismét szponzorálta megjelenését az Operabálon, mert megint ott virított. Szó szerint.     A magát nagy operarajongóként aposztrofáló Kiszel egy nála jóval fiatalabb férfi (vagy lehet, hogy a fia?)…..