Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trevor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira kínos már, amikor két csaj verekszik. Ennek ráadásul jó aljas is a vége. Genyó ribik B) ..
Egy gyors poszt következik Cole Haan oxford cipőiből. Ez a stílus a klasszikusabb, elegánsabb irányt testesíti meg, s idén a legtöbb tervező és márka előrukkolt ezzel a fazonnal. Lunar Brookings Oxford ShoeKissé maszkulinak ezek a darabok, de egy egyenes szárú nadrággal…..
trevor 2011.03.09 11:37:06
OurFashion Félelmetes nude 2011.01.27 15:31:39
A képek hatására  előttem van, ahogy a régi kastélyban egy sötét éjszakán feltépi az ablakokat a szél, a függönyök szédítő táncot járnak ahogy eléri őket a jeges fuvallat. A drámai hatások közepette megjelenik kissé már foszlott ruhában, fekete kisírt szemekkel…..
OurFashion Enikő fürdőruhában 2010.07.05 11:12:00
Együtt a két kedvencem: Mihalik Enikő és a brazil Vogue. hogy miért tetszik?Enikőnek itt olyan gyönyörű Bambi-arckifejezése van, hogy szinte megsajnálom.A fotózás helyszíne kísértetiesen emékeztet a Lukács fürdőreA egyetlen kérdőjel a fejemben az, hogy ki visel ekkora méretű…..
trevor 2010.07.07 13:42:49
@sunblind: Most ezt minek? Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy nem vagyunk szakértők. Többen el is mondták, hogy modellnek biztosan nagyon jó, nyilván nem hiába kapkodnak utána annyian. Mi itt csak a saját véleményünknek adunk hangot. Én is azt mondtam el, hogy SZERINTEM nem szép, az utcán se nagyon fordulnának meg utána, mert véleményem szerint nem egy olyan húdekülönlegesengyönyörűséges lány.
Tehát mi nem a képességeit, meg az érdemeit vitatjuk, csak elmondjuk, hogy tetszik-e nekünk vagy sem, egyetértünk-e az utána kapkodó fotósokkal vagy nem.
Sziasztok!Ahogy azt az előző bejegyzésemben elmeséltem, voltam a minap egy állásinterjún, ahol nem igazán sikerült átadnom azt, amit szerettem volna. Ennek az eredménye az lett, hogy a haverom mesélte, hogy már felvettek valakit a keresett munkára. Pofon. Az első. Sebaj.A hétvége…..
Sziasztok!A legutolsó bejegyzésemben már megjegyeztem, hogy nekiestem a magyar állásportálok vizsgálatának, átnézem / átnéztem mindegyiket, amelyik jelenleg működik.Első alkalommal bemutattam a túlsztárolt Profession.hu oldalát, ahogy én láttam és természetesen a következő…..