Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laci93

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki nappal bezárólag befejeződött "Adventi ráhangolódás" programsorozatunk. A kb. egy hónapon át tartó esemény, reméljük elérte a kívánt hatást: kissé összekovácsoltabban készülődhettünk a karácsonyra. Ha valaki netán lemaradt volna valamiről, annak…..
Kedves Mikulás!Kérünk Téged, ó bölcs és kedves Télapó, hogy a holnapi nap folyamán a 3. és 4. óraközi szünetben látogass meg minket a Szixiben, és hozzál nekünk sok-sok ajándékot. A virgácsokat otthon felejtheted. Az iskola diákjai mind ott lesznek az aulában és Rád fognak…..
Kedves Tanárok és Diákok!November 26-tól kezdetét veszi hagyomány szerint az "Adventi ráhangolódás" iskolánkban. Péntekenként a 3. és 4. óraközi szünetekben összejövünk és az iskola közössége együtt tölti el ezt a pár percet dalolva, vidáman, karácsonyi…..
..
laci93 2010.10.27 11:57:35
Elkészültek a Gólyabál videójának az utómunkálatai, aki szeretne belőle egy példányt az keressen meg személyesen, vagy írjon nekem egy e-mailt, a zsivany@szixi.hu címre.A videók mov formátumban vannak. Lejátszásukhoz Quicktime vagy VLC javasolt. A videók mérete 2,15 Gb.…..