Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caldee

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elgondolkodtató rovatunkban ma Kőházy "FankaDeli" Ferenctől idéznék, nem először teszem, nem véletlenül. Én is csak úgy tudnék fogalmazni, ahogy Skywalker Zsolti, Dabas csövese mondta nekem annó;"Öcsi, neked bizsereg valamit a szád"."A románokat nem szereti…..
Szegedi Csanád innen küldöm tiszteletem, egyenesen kimondva, én így szeretem.Nem kommentálnám hosszasan, inkább mások kommentjeiből szemezgetnék, amikben minden benne van. Amindenitneki: "Nos. Ennek már nagyon itt volt az ideje. Azt hiszem egy új korszak kezdete ez. Csanád a…..
Nem szoktam egy videóklippnek külön posztot, meg nagy hírverést adni, de most úgy érzem eljött ennek is az ideje. A Szószólók nevű formációt csak underground körökben ismerik, így elsősorban csak az interneten ismerkedhetünk meg velük. Régi mániám az ún. underground hip-hop,…..
Mindannyian emlékszünk még az szdsz nevetségesen szánalmas plakátjaira az EP választások előtt, hatalmas öngól volt, ki lesz a harmadik erő, ma már nem kérdés…az mszp lesz a harmadik erő, az szdsz pedig ott lesz, ahol eddig is lennie kellett volna, sehol. Személyesen ismerek…..
Ez a történet, ami barátaimmal történt, nem egyedülálló a maga nemében. Megtörténik nap mint nap fővárosunkban, bárkivel, aki az utcán, az aluljáróban, vagy a Duna parton sétál.Történt ugyanis, hogy három csoporttársam, akikből kettő kolesztársam is egyébként, bulizni…..
Kibújt a szög a zsákból...a blog szerkesztői igazából végig politikia célokra akarták felhasználni milliós nézettségű oldalukat. A viccesnek szánt, igencsak erőltett bejegyzések mind álcaként funkcionáltak. Az első dolog, amit tisztázni szeretnék, hazánkban…..
    A fenti videót a hetekben fedeztem fel, mutogattam is a haveroknak egyik buli alkalmával, milyen gyöngyszemet találtam ismét a jutyubon, de rá kellett jönnöm, hogy le vagyok maradva, hiszen már mindannyian ismerték. Azért hozzátették vigasztalásomul, hogy amúgy…..
 „Ha flörtölnek a telepről a picsák biztos prédára várnakCsipás ezek mind kivert kutyák csakNem vágod le mert két lábra állnak”                      “A…..
12-13 éves koromtól 17 éves koromig versenyszerűen kézilabdáztam a Dabas serdülő, majd ifi csapatában, végül két térdműtét vetett véget pályafutásomnak. Apám annak idején szintén osztotta a zsugákat a dabasi kézicsapatnál, unokabátyám jelenleg is az első osztályban…..
A lokálpatriotizmus valakinek szűkebb hazája, különösen szülőhelye iránti (elfogult) szeretete, ez áll tömören és szárazon a magyar Larousse enciklopédiában. A címből és a rögtönzött kis fogalommagyarázatból még Kiszel Tündének sem kellene különösebben megerőltetni az…..
Szombaton meccs volt, kicsiny hazánk futball válogatottja játszott, a kecskepásztorok az albánok ellen.Most biztos sokan legyintenének, ugyan máár, magyar foci?!Normális vagy te? Itt helyben meg is válaszolnám ezt a felesleges kérdést; nem vagyok normális, no de ez egy másik téma...a…..
Írtam korábban egy kisebb bejegyzést "Elkerültük a 3. Világháborút" címmel.Ahogyan alakulnak a dolgok, ahogyan telnek a napok, ahogy egyre tisztábban lát az ember....sajnos lassan arról kell írnom, hogy közeleg a 3. Világháború, de van az úgy, hogy valaki tőled…..
Ismerős lehetne a nóta sokaknak "California here we come.." változatban,csakhogy...nekünk California messze van, minket California nem csábít, minket California nem érdekel, de a magyar tenger itt volt nekünk és itt is lesz. Hét ember.Négy megállíthatatlan éjszaka.Nyolc…..
Feri elutazott a hét elején, gólyatáborban van.Eredetileg ez az ő blogja volt, aztán lett közösblog, bár én még a mai napig nem tudom mi a faszomért milyen ötlet vezérelte Ferenc barátomat amikor a karfiolleves címet adta eme internetes naplónak vagy mi a fene ez.A lényeg, hogy…..
Nem hivatalos művészet.Olyan művészeti "mozgalom", amely nem támogatja és nem támadja az establishmentet(az elidegenedett fennálló hatalmi rendszer, ill. ennek vezető rétege), hanem kívül áll rajta.Ha támadná, létét ismerné el vele. Ha igazi, szervezett mozgalom volna,…..
„Poharam alján a jég, előttem a pult, egy nagyon mély szakadék aljáról repít fel a katapult...” üvölti rekedten  Lukács abban a régi nótában és valóban az utóbbi néhány zavaros hónap után a bőrömön érzem a „10 hét halhatatlanságot” Nem térnék ki részeletesen…..
Épp ésszel fel sem foghatjátok mit is jelent a sokak által favorizált hollandok ma esti veresége az elvtársaktól.Nem csak a futball, hanem az emberiség szempontjából is jelentős történelmi nap lesz június 21., ugyanis ha a ruszkik kizúgtak volna, kitör a harmadik…..
Tegnap este megkönnyeztettem a gyíkot a wc-n, mikor hirtelen olyan érzésem támadt mint a nyilvános budin...figyelnek...gondoltam csak a sok stressz hozta ki belőlem már megint az üldözési mániát, mikor felnéztem az ablakba és egy galambbal szemeztem.Temérdek lehetőség futott…..