Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ELSA

97 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itt ülök a billentyűzet előtt. Csaknem másfél év telt el azóta, mióta  legutóbb írtam. Az az esős nap jár az eszemben, mikor utoljára láttuk egymást.  Ültünk a kocsiban, nem találtuk a közös hangot, nem láttuk a kiutat a hogyan tovább-hoz. Nagyon régen volt, múlt év késő…..
Véletlenek pedig nincsenek Szünet 2019.11.21 11:34:20
Hosszú ideje semmi....Néha egy levél, de más nincs. Nincs telefon, nincs remény a találkozásra.Hideg, hétköznapi mondatok, nincs kérdés, nincs érdeklődés. Mérlegelem a fejemben, vajon direkt tesz így, vagy valóban ennyire megbántottam/megbántódott. Nyilván én másként érzékelem a történteket, hiszen…..
- Bicajka ! Kell neked egy ilyen Csacsy Öreg Medve ??Többször elhangzott már a szájából,ez a kérdés, mintha azt sugallná, hogy én mondjam ki a a "végső szót".Nem is kicsit sikeredett szokatlanra az utolsó találkozásunk. A HC meg sem közelíti egykori önmagát. Hosszasan várakoztunk, mire bejutottunk a…..
Aki volt már csapdában, az pontosan tudja mit érzek napok óta....Düh, csalódás, kétségbeesés, elkeseredettség, kilátástalanság, szomorúság, reménytelenség.Ezek az érzések váltogatják egymást bennem.Saját csapdámba estem. Az eredeti sértődöttség dac, átváltozott reménykedésbe, aztán jött a…..
Emlékek, élmények, titkos találkozások, szerelmes órák, mindennapos telefonbeszélgetések, félmosolyok, fájó búcsúzások, édes hármasok,, MarhaRépaságok,,,Ezeknek - és még számtalan történésnek - az elegye az elmúlt 10 év !Épp ma vette kezdetét a kerek évforduló.Akkoriban - 10 évvel ezelőtt - még az…..
 " Lágyan megöl a dalával..."Szól a dal, és eszembe jut a kérdése:- Hol találod meg épp azt a dalt, ami az aktuális témához épp passzol ?- Nem tudom. Csak kattintok, és már ott is van előttem....Tudod !! Nincsenek véletlenek !Most én kérdezném tőle:- Te hogy találtad meg ezt az érzelmes gyönyörű…..
Úgy megyek fel a lépcsőn, majd végig a folyosón, mintha a saját lakásomba érkeznék. Első emelet 5-ös ajtó :). Épp csak a  kulcs hiányzik a kezemből, hogy kinyithassam az ajtómat. A csomag stimmel (mint egy átlagos háziasszony), mert tele van mindkét kezem..... Annyit késtem, hogy már a szobában vár.…..
Néha neheztelek rá, körülményesnek érzem. Magyaráz, oktat, "kötekedik". Nem direkt, csak mert éppen ilyen napja van. Arra gondolok ; hiányzik nekem  még egy morgolódó pasi ? Aztán egy pillanat alatt meg is születik a válasz : persze hogy hiányzik ! Nagyon is !Tudom hogy nem találkozhatunk, s ettől…..
 Már hazafelé tartok, de lélekben és gondolatban még vele vagyok. Ölelem, érzem magam mellett. Az arcomhoz emelem a kezemet, szagolom magamon az illatát és elmerülök benne. A gondolatok, érzések kergetik egymást a fejemben.Tele vagyok szeretettel és hiányérzettel. Sajog a puncim, a gusztaseggem.…..
Nemsokára karácsony. Lótás-futás, küszködés a teendőkkel. Szorít az idő, várom, mikor kéri, nézzem meg a naptáramat. Aztán jön a kérés: - "Jó lenne ha naptárt nézegetnél, de sürgősen ! " - csak így ! Hirtelen és azonnal !Bár sok a program, de nem  kétséges hogy találok egy napot, amikor eltűnök vele…..
Véletlenek pedig nincsenek Újra 2016.10.15 23:43:25
Furcsa, kettős érzés van bennem, de szokatlan módon nem a találkozás előtt, hanem a találkozó alatt. Nem volt sok időm a lelki ráhangolódásra. Hirtelen ötletnek tűnt a részéről, bár gyanítom azért ő alaposan kitervelte  a "fussunk össze" dolgot.Csaknem fél éve nem láttuk egymást. Volt bennem jó adag…..
Azt gondoltam, már nem működök ott lent. Pedig nagyon is !Korán ébredtem (nem először mostanában) , forgolódtam, tűnődtem, agyaltam.Régen láttam ! - ez motoszkált a fejemben. Ha újra találkozunk, csak azt kérem majd ; öleljen magához ! Ne tegyen mást, csak öleljen és öleljen sokáig, szótlanul,…..
Alig pár nap híján, négy hónapja ! Akkor láttam utoljára. Kicsit félek, tartok a találkozástól. Lehet hogy megint köztünk lesz a láthatatlan függöny. Talán halványult, szürkült a szerelem, talán eltávolodtunk egymástól. Csak találgatni tudok, és remélni hogy nem így lesz.Ha nincs érintés, nincs…..
Már napok óta kínlódom. Leülök a géphez - van, hogy naponta többször is -, megnyitom a blogot, de nem tudok egy-két épkézláb mondatnál többet írni. Pedig élvezetes volt a nap, csakúgy, mint máskor. Talán az a baj, úgy érzem, nem tudok már újdonságot írni. Szokatlanul…..
Már régóta nem csetelünk. Telefonon beszélünk meg mindent.Azok a témák amikről régebben hajnali kettőig is képesek voltunk "beszélgetni" a neten, már megszelídültek.Mintha csitult volna a hév, mellyel az első találkozáskor magához ölelt....Az egymás nélkül eltöltött…..
Halasztanám a találkozót, csakhogy minél később jöjjön el a nyár előtti búcsúzás. Újabb több hónapos szünet következik nélküle. Ráadásul lesz egy hónap, amikor telefonon sem tudunk majd beszélni. Csak az esti levelek maradnak, ezek adják majd a vigaszt. Egyezkedés, de nem…..
Kétségem sem volt, hogy úgy tesz, mint ahogy megígérte.- Hozzad ám a cickókat, az osztriga szádat, a széplábadat na és persze a puncit is ! - Persze, naná, és te mit hozol ? Azt mondod te már pakolászol.  - Hát amit szoktam. Dugóhúzó, borocska, tollak, szemüveg, apró…..
"- A nyakláncodról miért hallgatsz ??  Véletlen volt a megfogása, vagy netán üzenet ? Te kis titokzatos ! " Nem gondoltam, hogy épp ezt a mozdulatot veszi észre a képen, bár nem volt kimondottan arra a pillanatra kihegyezve. Furcsa, szomorú -keserédes története van ennek az…..
Nagyon régen történt ilyen, hogy ennyire megviselt az elválás. Talán mert sok idő telt el mióta találkoztunk? Vagy túlzottan szentimentális lettem? Ki tudja ? Természetes volt hogy búcsúzás után hiányzik, de - mint afféle rendes feleség - megnyugvással értem haza, kompenzálva…..
Már megint malőrrel kezdek ! Úgy hajtok el mellette, mintha nem is vele akarnék találkozni !Miattam van ma úgy, hogy mindketten később érkezünk. Úgy beszéltük meg, rácsörgök; mindjárt ott vagyok !- Jó, én is itt vagyok már a helyszínen.Bekanyarodok, lassítok, helyet…..
Csaknem három hónap, végtelenül hosszú idő !Izgalom és vággyal fűtött feszült várakozás előzte meg a találkozást. És végre el is érkezett a reggel, a korai ébredés, remegés a gyomorban. Mi legyen, hogy legyen, mit vigyek, mibe öltözzek.....Szinte egyszerre érkeztünk. Alig…..
Van idő visszagondolni a múltra, hiszen a nyár elválaszt minket...Emlékek, levelek és néha telefonbeszélgetés tartja a lelket bennem. Hosszú az idő, amit nélküle kell töltenem. Irtózatosan rossz érzés most kinyitni a postafiókot, mégis megteszem. Hülye vagyok, hiszen tudom, hogy…..
A Mr. Gray fenekelőt nem otthon hagyni !  Meg a cickókat sem ! - ez volt az előző esti utolsó instrukció.Gyorsan beállok az egyetlen üres helyre, s közben figyelem merre lehet. Késtem, hát gondoltam már türelmetlenül sétál fel,  s alá. Kicsit nyugtalan lettem, mert nem láttam…..
Nem is mi lennénk, ha nem jönnének folyton közbe akadályok. Betegség, munka, család. Ezek mind-mind ellenünk játszottak az elmúlt időszakban.Végre megállapodtunk az időpontban, ám még itt is volt csúszás. Egy teljes órát lopott el tőlünk az aznap reggeli elintéznivaló.Ám -…..
Több, mint 2 hónap ! Ennyi ideje nem láttuk egymást.Meglepő, ha izgalom hálózza be a találkozás előtti napokat ?  Tervezek, fantáziálok, összekészülök, fejben eljátszom hogy s mint jönnek majd sorban az események........Aztán amire összeáll minden, halasztani kell..... Munka,…..