Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burney

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szándékosan félreérteni egy nyelvbotlást – hazugság. Feltűzni a sárga csillagot – az áldozatok emlékének meggyalázása. Nácinak bélyegezni a jobboldal kulturális identitását – gyalázatos kirekesztés. Indokolatlan félelmet kelteni – hideg cinizmus. Antifasiszta tüntetést…..
Burney 2012.12.03 11:07:41
@willdataa: Ok akkor gondolkozzunk már logikusan egy kicsit.
Lépés 1. Ki jelenthet nemzetbiztonsági kockázatot az ő logikája szerint? A kettős állampolgársággal rendelkezők (szerinte zsidók de ez "részletkérdés")
Lépés 2. Hogyan győződsz meg róla hogy minden(!) potenciálisan(!) nemzetbiztonsági kockázatot jelentő egyént felmérsz, és utána nézel? A válasz hogy csinálsz egy listát MINDENKIRŐL aki kettős állampolgárságú (vagy zsidó, hogy az ő szava járását használjuk), és ezeket MIND átvilágítod, amiből kiderül hogy kinek vannak olyan kapcsolatai amik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenének.
+Jegyezném meg hogy MINDEN állami szektorban dolgozó embert átvilágítanak jelenleg is, tehát mi lenne az a plusz feltétel aminek meg kellene felelni? Ne legyenek külföldi kapcsolatai egy kettős állampolgárnak?
++Ezt mégis ki fogja megcsinálni? A belső elhárítás nem hiszem hogy annyira túl lenne népesítve, hogy egész nap csak papír tologassanak e nélkül a meló nélkül. Plusz nem látom hogy hol a meló azon kívül hogy "maci ír egy halál listát amivel körbesétál az erdőben".
Fotó: Mike from Budapest/skyscrapercity.com Volt egy épület a Hercegprímás utca 5 szám alatt, a Bazilika felől a második, az alábbi térképen az üvegtetős. Belváros-Lipótváros - amúgy remek - interaktív térképén az olvasható róla, hogy 1836-ban épült, a…..
Burney 2012.11.14 12:44:50
@gabesz:: Amire gondolsz az új irodánk lesz (PwC). Nem a reklám miatt, de külön figyeltek rá hogy mind a homlokzati elemek, mind e bent lévő lépcsősor az eredeti állapotában kerüljön vissza (Sőt a külsejét restaurálják a világháború előtti motívumokkal)

www.ingatlanhirek.hu/hir/Eiffel-Palace-projekt-Budapest-ujjaeledese-elkezdodott/41292/
Ha valaki mást lát szóljon. :) Szentem a mienk respekt és tisztelet, de ami itt történt az vérlázító.
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
Burney 2010.06.01 16:16:45
@Alikam: Ami igaz az annyi, hogy nem latod h melyik hajo, kik, es azt sem h volt-e elotte eroszak, vagy kapasbol igy fogadtak a sutivel es pezsgovel erkezo bekes kommandosokat.