Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandi2

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levél: "Üdvözlöm! Én ….. vagyok,  s egy kérdéssel fordulnék Önhöz. Szoktam olvasgatni az oldalát, és láttam, hogy szokott segíteni különböző felmerülő problémákban a vagyonőri tevékenységgel kapcsolatban. Nekem is lenne egy problémám, és nem igazán tudom kihez is…..
Bandi2 2010.06.09 17:18:00
@timsinas: Ismerős.Mailt én is írtam,de minek.Rendőrségen meg csak ezt mondják majd neked is,lásd fent,"Várj türelemmel".
@EdinaEdina: Köszönöm,legalább ennyi jót halljak. :)
Bandi2 2010.06.09 19:08:10
@timsinas: Én is,de néha nehéz,pláne ilyen hülyeségek terén,nem tudom,ki találhatta ki.Remélhetőleg mihamarabb megjön neked is,meg nekem is.
Bandi2 2010.06.16 11:27:58
@timsinas: Én is megkaptam,múlthét pénteken,plusz előtte való nap,választ is kaptam,ugyanerről a címről,mert én is írtam egy levelet nekik.Ha megvan a bizonyítvány,hitelesíttetve közjegyzővel 1 példányban,az adatlap a KEKKH-től,illetve az OITH-től,illetve a 6900-forintos csekk is be van fizetve,amit a rendőrségen adtak,akkor igen.Én is most indulok,mindjárt.Sok szerencsét a továbbiakhoz!
@EdinaEdina: Ehhez annyit hozzáfűznék,hogy a KEKKH-től a rendőrséghez,illetve az igénylőhöz,az OITH-től viszont az igénylőhöz érkezik meg a várt irat.Legalább is nálam.Nagyon köszönöm az eddigi segítséget!