Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domi-nick

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Küldj üzenetet!Domi-nick..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Domi-nick 2009.11.11 22:43:36
Helló!

INGYEN letölthető (a
www.reak.bme.hu/FINE/ címen) és szerintem stream-elve mégtöbben néznék meg a
"Csernobil a saját szemünkkel"
című dokumentumfilmet. Műszakis diákok és tanáraik, illetve más szakemberek ellátogatnak Csernobilba, ahol az utóhatásokat mérik, megmutatják a "halott város", részletesen és érthetően magyarázzák el a katasztrófa hátterét. A vágás, a zene kiváló, a narrátor az "MTV klasszik természetfilm" hang, a régi Deltából lehet ismerős. Nagyon profi munka. Levelezzétek le, és rakjátok ki!

Köszi:
D
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
Pesten volt a korház,hol anyám szült engemöt napot kellett,a túlparton lennem. A hatodik naptól,a jobb parton élek,Budáé a szív,s övé a lélek. Tégla vagyok énBuda várfalában,apró macskakőminden utcájában. Billentyű vagyok,Budának szívében,őrző…..