Regisztráció Blogot indítok
Adatok
testarossa

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontosan 71 éve készült Yousuf Karsh világhírű fotója Sir Winston Churchillről (1874-1965). A legendás fénykép 1942-ben a LIFE címlapján is megjelent. Fotó: Yousuf Karsh: Winston Churchill, Ottawa, 30 December 1941 Karsh portréit ITT is megtekinthetitek...
Csatlakozom mai posztunk írójához, én is tisztelem a mentősöket, betegszállítókat és igyekszem segíteni őket. Viszont minden foglalkozásról el lehet mondani, hogy a többségében normális emberek közé időnként bekerülhet egy-egy hülye is. Máté írása alapján sajnos nincs ez…..
testarossa 2012.10.22 13:23:55
Benjinek a gép szerint nem sikerült a KRESZ vizsgája, ő azonban úgy gondolja, hogy igen, hiszen az egyik kérdésnél a számítógép hibázott, rossz választ ítélve jónak. Sajnos a vizsgáztatót nem sikerült meggyőznie erről, szerinte nem a rendszerben, hanem a vizsgázóban van a…..
testarossa 2011.08.01 22:32:51
@hagyma: ne foglalkozz vele...nem érdemes...
testarossa 2011.08.01 23:25:20
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: egyetértek, kezeltesse magát az illető.
Fékszárny "Evrivan hapi danszin'" 2011.07.31 09:31:00
Tényleg boldogan táncolhat minden utas, hiszen csúnya balesetet úsztak meg. Megérkeztek az első képek a tegnapi guyanai balesetről, s elég hajmeresztőek. Eddig ugye annyit lehet tudni, hogy a trinidadi Caribbean Airlines BW523-as járata, egy Boeing 737-800-as, New Yorkból szállt fel, s…..
Gyöngyszemre leltünk minap az internet mély bugyraiban, és találtunk egy gyűjteményt minden idők legbetegebb japán reklámjaiból. A Kreatív Online-on már tegnap megtartottuk a beteg reklámok napját a Skittles "Taste the rainbow" sorozatára való visszaemlékezéssel, de ezek…..
Dani levelét olvasva elkap a nosztalgia, emlékszem, amikor még én vonatoztam csóró diákként egy fél évig Szombathely-Győr, majd utána évekig Szombathely-Budapest között. Nos, már akkor is probléma volt, hogy az IC-kre egyszerűen nem lehetett a vonat indulása előtt helyjegyet…..
Kumin szerint Hajrá, Japán! 2011.03.12 14:46:00
Megint bánatról, de ez most nagyon komoly. Volt szerencsém Japánban járni bő egy évvel ezelőtt. Távolról is már nagyon kedveltem ezt az országot, a tárgyi kultúrájukat, a szenzációs konyhájukat, de a közvetlen benyomások minden elképzelésemen túltettek. Hivatalos úton voltunk…..
testarossa 2011.03.13 22:59:07
Remélem újra ilyen irányt vesz a jelenleg tomboló céltalanul szétfokozott, hatásvadász webdesign. Legyen végre minden letisztult, lényegretörő, hatékony, és kellemes a szemnek, mint amilyen az internet indulásakor volt minden! "A 8 évesnél fiatalabb gyerekek általában még…..
És ez még nem minden, de a többit már olvassátok el ThomAce tolmácsolásában.2010. február 16-án, történt velünk olyan, melyre még talán sokáig emlékezni fogunk. Ilyet eddig legfejjebb akciófilmekben, vígjátékokban láttam, a való életben még csak hasonlót sem. Nőt…..
Igazi tetőtől talpig úriemberrel találkozott pár napja Zsuzsanna, aki nem csak egy liter nyálat kapott a szélvédőjére, de még az egyik oldalablakát is megpróbálta betörni puszta kézzel a történetben szereplő jóképességű humanoid. A történet annak fényében különösen nem…..
Arhemus hónapok óta rendesen, beszedési megbízással fizeti diákhitele törlesztését, soha nem csúszott és késett vele. Ám mégis, rendszeresen kap sms-t  Diákhitel Zrt-től különböző hátralékokról, amit be kéne fizetnie. Egy érdekes történetet szeretnék megosztani, ami…..
Feri bizonyára Budapestnek valami utópisztikusabb részén jár-kel, mert én bizony itt is azt tapasztalom rendszeresen, amit ő csak Debrecenben élt meg nagyobb intenzitással. Bár külön erről szóló poszt eddig még nem született, a kommentekben a zebrás és a kerékpáros írások…..
-Miért ne, ha azt írja az Elvira, hogy lehet? Gondolhatta olvasónk, aki a Helikon IC-vel szeretett volna Budapestről Siófokra utazni és biciklijét is vitte magával. De hiába írta a MÁV az interneten, hogy a vonaton szállítható bicikli, nem volt olyan kocsi, ahol elhelyezhette volna,…..
Nem tudom, hogy csak a média kapta fel ezeket az eseteket mostanában, vagy valóban sűrűbben fordul elő, hogy valami idióta minden akadályt, táblát, felfestést figyelmen kívül hagyva a legnagyobb lelki nyugalommal felhajt az autópályára forgalommal szemben és fel sem tűnik neki,…..
Szinte biztos vagyok benne, hogy a Bea által lencsevégre kapott Saab tulajdonosa vagy részeg volt, vagy be volt lőve, mert annyi esze sem volt, hogy ha már beleparkol a buszmegálló üvegtáblájába - amihez erősen bénázni kell, hogy sikerüljön -, legalább tolatott volna vissza húsz…..
Megint egy olyan téma került elő Ádámnak köszönhetően, ami az egyébként többnyire rövid memóriám szerint még nem nagyon került elő, ki tudja miért. Érdekes módon mostanában kevesebb stoppost látok, mint gyerekkoromban, talán azért, mert azóta tejjel-mézzel folyó Kánaán…..
Mint ahogy már írtam itt róla az indulás előtti estén, májusban volt egy kisebb kerékpártúránk Banderral. Nos, megjártuk, hazajöttünk, és fantasztikus volt. Ha valaki akkor, indulás előtt elmesélte volna, mi minden fog történni velünk, a felét se hittem volna el...…..
A hidegháború idején rezzenetlen tekintettel nézett farkasszemet egymással a két ellenérdekű fél: gonosz kapitalisták Nyugaton, szocialista béketábor Keleten. A béketábor békére vágyott, de ehhez folyamatosan készülnie kellett a háborúra, mert a tökéletes béke csak úgy…..
testarossa 2009.02.24 16:14:06