Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ecco

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ez az első alkalom, hogy erről a sorozatról írok, de talán furcsának tűnhet, hogy most kifejezetten a 6. évadot választottam témául, hiszen korábban nem beszéltem külön az egyes évadokról. Hogy ezúttal mégis megteszem, arra egyetlen mentségem van: az, hogy a 6. évad alapvetően különbözik a…..
Az éhezők viadala: A kiválasztott befejező része nem kanyarított akkora box office-lakomát, mint elődei, mindazonáltal a 100 millió felett nyitók táborát gyarapítja, s ezzel egy kis történelmet is fabrikált, elvégre nincs még egy olyan franchise, aminek négy része is kilenc…..
Bő egy hete megkezdődött a Gareth Edwards dirigálta Star Wars-spinoff forgatása Angliában, amiről az Elstree stúdió felett készült légi felvételek bejárták a világsajtót. A birodalmi rohamosztagosokról lőtt képeket közöljük a folytatásban, és a főszereplő lázadókról a…..
Ecco 2015.08.17 18:16:07
A nyári szezon egyből legnagyobb aduját prezentálta, és a Bosszúállók: Ultron kora oda is pörkölt a kasszáknak nyitányával, ami rekordot ugyanakkor nem hozott. > új filmekHárom éve már, hogy a Bosszúállók egyetlen hétvége leforgása alatt több mint 200 millió dollárt…..
Ecco 2015.05.03 21:40:33
@Repce Manó: "de én szeretnék látni több Éjjeli férget, Holtodiglant"

Azért azt remélem vágod, hogy attól még, hogy az Avengerst kevesebben nézik meg, a Nightcrawlert nem fogják többen? Szerinted melyiknek van értelme, picsogni, hogy sokan néznek közönségfilmeket, vagy reklámozni az alternatívokat és "elvinni rájuk még egy embert"? :P
A T5 új trailere megmutatja, ahogy a T-800 két generációja összecsap, illetve felfedi a sztori egy eddig nem ismert és fontos elemét: esélyes, hogy a SPOILERES csavar miatt többen fognak blaszfémiát sikítani, mint elégedetten csettinteni. Azt legalább már tudjuk, miért nyomják…..
Ecco 2015.04.15 00:26:43
@Tyberius06: "a címen kívül és a témán kívül szinte minden más megváltozott közben"

Az, hogy egy film mitől jó, nem változott meg. Pont ezért nem veszne el egy T2 ma sem a tömegben. Ellenben a 3-4-5 féle moslékokra 20 év múlva már senki nem fog emlékezni.
Bejelentették Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) önálló, a fősodorbeli cselekménytől független Star Wars spinoffjának címét: az alkotás Rogue One-ként fog a mozikba kerülni 2016. december 16-án, a forgatást idén nyáron kezdik Londonban. A forgatókönyvet az Egy fiúról…..
Ecco 2015.03.13 11:07:00
@batboy: "Shut up and take my money!"?
A nagy kozmikus mérleg egyensúlyba állításához a jó pasit csinos hölgynek, a gonosztevőt hősnőnek kell követnie. Aki a korábbi fotót egy vállrándítással elintézte, és még mindig kételkedik Gald Gadot Wonder Woman eljátszásához szükséges fizikai alkalmasságában, az…..
Cheryl Strayed (Reese Witherspoon) láthatóan felkészületlenül vág neki a több mint 1 000 mérföldes vándorútnak. A mások által Szörnyetegnek becézett hátizsákja többet nyom, mint ő, tele van használhatatlan tárgyakkal, és a nő már az első öt mérföld után azt kérdezgeti…..
Ecco 2015.02.21 10:25:49
@Zalaba_Ferenc: Ez az ign linkelős dolog innentől rendszeres lesz?
Tegnap este 8-tól már látható volt a hazai vásznakon –szám szerint 53-on– A szürke ötven árnyalata, és ahogy azt sejteni lehetett, a siker kirobbanó. Már elővételben 50 ezer jegy kelt el rá hazánkban, a tegnapi napon pedig a meghirdetett előadások mellé jó pár, köztük…..
Nincs itt nagy truváj. Mi több, végtelenül egyszerű, amivel A szürke ötven árnyalata hódít. És az nem pusztán szexuális tartalma. Jó, jó, enélkül a mellékes apróság nélkül alighanem a filmverzió ötlete se merült volna fel, annyira szimpla a többi. És mégis: a…..
Az eredeti tervek szerint 2016 decemberében térhettünk vissza először Pandorára (hogy aztán 2017 és 2018 karácsonyán is meglátogathassuk azt), ám úgy tűnik, hogy James Cameron túlságosan ambiciózus tervet lőtt be magának ezzel (az egyébként néhány alkalommal már halasztott)…..
Az Entertainment Weekly-re feldobtak pár fotót. Klikk! UPDATE: Nem telik nap A Hangya nélkül. Ezúttal két concept art képet kaptunk főhősünk kádbeli kalandjáról, illetve Yellowjacketről. ..
Ecco 2015.01.09 11:45:42
@doggfather: azért a szemfülesebbek észrevehették, hogy a szereplők (relatív) ismeretlenségén kívül semmivel nem kockáztattak. Ennél sablonosabb már nem is lehetett volna a film. Két dologban volt kiemelkedő, a zenéjében és a marketingjében. Ezt a "meh" szintet a hangya is hozni fogja, és kizártnak tartom, hogy bukjon vele, a marvel brand túl erős.
Végre megnézhetjük az első hangyaf... khm... ...ülnyi, teljes előzetest! ..
Ecco 2015.01.07 11:19:00
@Zalaba_Ferenc: "ez a trailer sematikus, jelentéktelen filmet ígér"

Isten hozott a Marvel filmek világában. :P
Bob Iger, a Disney főfőnöke pózol a Fortune magazinban egy 1:1-es Millenium Falcon modell előtt. Mert Abramsék megépítették. A kép klikkre nagyobb méretben is megtekinthető lesz. ..
Öregember jó gépember! UPDATE: Az osztrák tölgy a Facebook-oldalán válaszol a kérdésekre. UPDATE2: Befutott egy, khm, formás teaser plakát is az elolvasom utánra, amin Clarke művésznő – a rossz nyelvek szerint egyetlen igazán – előnyös oldalát domborítja. ..
Ecco 2014.12.05 09:45:46
...Star Wars: Az ébredő Erő lett. Bemutató (a Filmkockák szerint) 2015. decembere. Íme a magyar logó (klikkre nagyobb méretben). ..
Ecco 2014.11.27 14:13:31
@Zalaba_Ferenc: Feltételezem lesz éjféli premier. :)
Luc Besson nagyon durván beletenyerelt: az amerikaiak után mi is heves igent mondtunk a Lucyra, ami úgy alázta az idei mezőny javát, hogy csak na. Eközben Csingiling szintet lépett, A vihar magjához pedig –a tengerentúliakkal ellentétben– mi nem kívántunk közel férkőzni. >…..
Facebook-oldalunkon már jeleztük, hogy Tarantino elérkezettnek látja az időt, hogy bemutassa a Kill Bill teljes, az eredetiből időhiány miatt kihagyott félórás anime-szekvenciával kiegészített verzióját (amelyet egyébként ingyen készített el számára a japán animációs cég),…..
Ecco 2014.07.30 09:37:06
@Deepblue Noir: Sikerült elég szabadosan értelmezned a kérdést.

"Ezért lettem volna kíváncsi, hogy szerinted mi/melyik a jó film az elmúlt több mint 100 évből..."

"ha azt kérdezed, van-e számomra 10/10 es film mondjuk 96 óta"

Nem, nem azt kérdezte. :) De ügyesen konvertáltad olyanra, hogy ne kelljen filmet megnevezned, brávó! Ezt csak azért emeltem ki, mert a sok kritikád után én is kíváncsi lettem, hogy mik jönnek be igazán. Szóval teszek én is egy próbát a lehető legtágabban feltéve a kérdést. Mely filmeket tartod _igazán_ jónak, évszámtól függetlenül? (Bónusz pont ha röviden azt is leírod miért.)
A Comic-Con apropóján a Warner végre az arcunkba robbantotta az első mozgóképes anyagot George Miller évek óta készülő Mad Max filmjéből. Mivel gyakorlatilag forgatókönyvük sem volt, mindössze sztoriboardok alapján kezdték el a filmet, így az előzetest sem a csavaros…..
Ecco 2014.07.28 11:56:54
@Atkakukac1989: Igazad van, csak ez nem érv amellett, hogy miért csak a post production csapaton múlik a végeredmény minősége. Nehéz is lenne érvelni mellette mert nem igaz. :)

Amúgy nem látom problémásnak hogy esetleg a trailerek többet/mást ígérnek mint amit kapsz. Ez a dolguk. Neked meg az, hogy ezt számításba vedd.
Ecco 2014.07.28 14:17:44
@Atkakukac1989: Hát erre csak azt tudom mondani, hogy nézd meg az alábbi jelenetet 1993-ból.

www.youtube.com/watch?v=-eREiQhBDIk
Charlie Hunnam helyett egy tejfelesszájúnak kinéző faszi csábítja el legalább ötvenszer Dakota Johnsont, és mindehhez az "Oroszlánkirály" helyett Beyoncé nyögdécseli el a talp- és egyéb testrészalávalót. Jövő februárban nyirkosak lesznek a mozik. ..
aeon flux poszter: ant-man (2015) 2014.07.24 07:10:00
Augusztusban kezdődnek az Ant-Man forgatási munkálatai Peyton Reed (Az igenember) vezényletével, Paul Rudd (ifjabb Hangya) és Michael Douglas (idősebb Hangya), valamint Evangeline Lilly és Patrick Wilson főszereplésével. A jelentések szerint ugyan rendesen átírták Edgar Wright…..
Ha nem bírsz magaddal - mert hát messze van még az augusztus közepe -, akkor nézz meg egy ötperces montázst A Galaxis Őrzőiből, és ne feledd, ma délig még játszhatsz a 20 perces IMAX-kedvcsinálóra szóló belépőkért! ..
A legutóbbi képsorozatot követően az Entertainment Weekly újabb két képpel jelentkezett az utóbbi évek egyik legnehezebben elkészülő filmjéből. Nem túlzás: a Fury Road produkciós munkálatai még 2011-ben kezdődtek, a forgatás - melynek volt egy laza 116 napos része a…..
Ecco 2014.07.20 01:18:22
@batboy: Mad Imax 2D?
"A legjobb reklám a botrány" – tartja a mondás, ami nyilván csak féligazság esetünkben, hiszen A majmok bolygója: Forradalom című filmnek már a hazai bemutatója előtt jó hírét hallottuk. Ezért volt aztán akkora a felzúdulás, amikor kiderült, hogy a Cinema City nem tűzi a…..