Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pat_RIOT

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na majd holnap!..
Pat_RIOT 2010.02.01 09:50:08
@Andrew0807: @Sam. Joe: Nagyon ügyik vagytok!
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
Pat_RIOT 2009.12.07 15:42:13
Azt már Bárdos András és Máté Kriszta hirtelen jött távozás után két nappal lehetett tudni, hogy a hétköznapi Tények műsorvezetői székébe beugró Várkonyi Andrea-Pachmann Péter páros csak átmeneti megoldás lesz, és október közepétől Várkonyi végleges párjával, Azurák…..
w Erőltetett menet 2009.09.07 05:40:00
Jól van, hülyék, megmutattátok, ez a ti országotok is, nemcsak a ratyiké. Nem sikerült ugyan szétkergetni őket és agyonverni közülük, amennyit lehet, de láthatta a világ, hogy ettől csak a hadiállapotszerű rendőri erődemonstráció tartja vissza a magyarok krémjét, és ha a…..
Pat_RIOT 2009.09.07 09:05:21
 A mai MNO egy képsorozatot közöl a gázai cikk illusztrációjaképpen, amin gyerekek - halottak és alighanem sebesültek - valamint egy síró nő látható. Nem vitás, hogy ez a háború szörnyűséges és mindegy, hogy maguk a palesztínok teszik ki a gyrerekeiket a csapásnak, vagy…..
 Mivel nagyon ritkán látok hasonlót, ezért különösen hálás vagyok Pisti, az aragornnak, hogy felhívta figyelmünket a Mokka mai adásának lélegzetelállító szellemi teljesítményére. Kedvenc kormányszóvivő-jelöltünk, Demcsák Zsuzsa vendége Dénes Tamás Balázs, a TASZ…..
A mexikói sertésinfluenza lesz talán leginkább az első olyan járvány, melyet percről percre számtalan platformon tudunk előben követni. Még tartja magát a tanács, ha el akarod kerülni a sertésinfluenzát, moss kezet...Az szinte meg sem lep, hogy az Amazonon már lehet venni…..
w A párttal, a néppel 2009.04.09 06:30:00
Ott voltam, ahol lennem kellett, azt tettem, amit tennem kellett. Kádár János sírfelirata Bajnai Gordon egészen sikeresen melegíti magának a miniszterelnöki széket; az összeszorított ajkú, elszánt csinálniakarás aurája láthatóvá vált. Terveit a piacok, a hitelezők biztatással…..