Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gavallér egyes

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fezen Barázda-billegetők... 2009.09.08 09:56:00
…de akár a fehér holló titulust is kiérdemelnék az idei Fezen-en elektronikus zenét képviselő selectorai/producerei. Sajnos Székesfehérvár nem bővelkedik az igényes, változatos elektronikát kínáló szórakozóhelyekben, s épp ezért külön tiszteletet érdemel az a maroknyi…..
Hagyományainkhoz híven, péntek reggeli (délelőtt) vendégszerzőnk, Pályagondnok úr cikkével zárjuk a munkahetet. Egy hónapig tartó sorozata keretében bemutatásra kerültek a Bohócliga egyesületeinek honlapjai - a sportmarketinges szemüvegén át nézve. A most  esedékes záró…..
Gavallér egyes 2009.08.28 15:23:34
@Mérgező Hulladék: a 10/11 eléggé elterjedt kifejezés arra ha valami tényleg maximálisan ott van. csak annál akkor nem nagyon szokott lenni jobb.
Na de ne menjünk bele itt a filozofálgatásba. Felnézek a vasas honlapra inkább.
Gavallér egyes 2009.08.28 16:04:11
@Pályagondnok: de akkor miért nem 10/9 ? :D
ok, amúgy értem és semmi gondom az egésszel.

ezt meg grátiszba ajánlom mindenkinek:

vbke.hu/

hát van ennél profibb oldal egy szurkolói egyesülethez képest? sok csapat elfogadhatná hivatalos oldalnak is :)
Gavallér egyes 2009.08.28 16:49:43
@Pályagondnok: még nincs teljesen kész.
Holnap este kiderül, ott lesz-e röpke 14 év pauza után ismét a magyar bajnokcsapat a Bajnokok Ligája főtábláján.  Ennek alkalmából folytatjuk egyetlen állva maradt kupacsapatunk nemzetközi menetelését monitorozó sorozatunkat, bízva abban, hogy ismét több névvel sikerül…..
Most akkor dobálózzunk a jelzőkkel, hogy kelet-nyugat gála (Haladás-DVSC), vagy a tinik vs. kipróbált vérprofik (Győr-MTK), mikor olyan testvéri szereteten alapuló, baldachinos ágyban megfogant, szűzies érintésű, XVIII. századi gyerekszobában felnevelt meccs is lesz, mint az…..
Mikor magyar-málta előtt az apja nyakában csücsülő kis Mátyus mögött lopakodtunk a beengedő szakemberek felé, már éreztük, hogy az este celeblátásoktól hemzseg majd. Aztán Lengyel Feri aranyszőke skalpja hasított a lemenő nap fényébe, a hozzátartozó száj szotyolát…..
A téli felkészülés mindenhol minimum jól sikerült, de van, ahol kiválóan. Némelyik játékos nagy valószínűséggel élete formájába lendült.A sérülések sok mindenkit elkerültek, míg másoknak még utol kell érniük társaikat. Edzők jöttek, bukott edzők távoztak. A remények…..