Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banzaban

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég nagy kukacoskodás a sorozatokban látható karakterek zsebében turkálni és azon matekozni, hogy vajon hogy engedhetik meg maguknak azt a bizonyos életszínvonalat, amit a képernyőn látunk, de a Flavorwire.com belement a játékba. Az az alap, hogy New Yorkban átlagban 3000 dollár a…..
Miközben mindenki a csütörtökön bemutatandó Facebook-telefonról beszél, a közösségi dinoszaurusznak szinte észrevétlenül sikerült átlépnie egy olyan határt, ami vízválasztó lehet a cég megítélésében. Már korábban is kaptam egy összeesküvéselmélet-gyanús szöveget…..
banzaban 2013.04.02 12:56:44
@proxy user: illetve ha mégsem a 7110 amire gondolsz, akkor próbálkozz itt: nokiamuseum.info/category/launching-year/
banzaban 2013.04.02 13:42:01
@ColT: a matrixban 8110 volt, nem?
banzaban 2013.04.02 13:52:31
@proxy user: nem tetrás készülék volt?
Sok mindenről szó esik a Bajnai Gordonnal készült tegnapi, közel háromnegyed órás videóinterjúban. Felmerült témaként 2006 ősze is többek között, de most mégse ezt emelném ki (az erről elhangzottakat jól visszaadja a a Haza és Haladás blog szintén tegnapi…..
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
  „Liptai Claudia azt állította, elhunyt édesanyja rokkantkártyája a napellenzőről akkor esett a műszerfalra, amikor terepjárójának ajtaját becsukta, egyébként pedig vett is aznap parkolójegyet. Ezt azonban a rendőrségen nem tudta bemutatni. A Liptai által használt…..
UPDATE2: Nos, kiokosítottam magam. A képeket professzionális módon eltorzítottam, a rendszámra/névre utaló kommenteket eltávolítottam.És akkor nézzük. Kikapcsolom a félkövér írást, mert fele annyira karakter kell egy sor megtöltéséhez és ez zavaró.Máris jobb. Szóval! Előre…..
Hajigálni márpedig jó! Ezt alátámasztandó álljon itt a Flight, amiben egy papírrepülőt kell körbedobálnunk a földön néhány (tucat) jól irányzott hajítással. Útközben ha szerencsénk van, csillagokat is felszedünk, amiért pénzt kapunk, amiből upgradelni tudjuk kezdetben…..
A One Button Bob a legszemetebb egyklikkes flashjáték, amivel valaha játszottam. Főhőse, egy önjelölt Indiana Jones úgy döntött, megkeresi az ősi kincset, amihez különféle akadályokon át vezet az út. Ezek pedig folyamatosan nehezednek, és eléggé szemétparasztok -…..
banzaban 2010.02.09 09:25:51
Burzsuj Így síel egy burzsuj! 2010.01.30 13:00:00
Egy vérbeli burzsuj természetesen elutazik valami síparadicsomba télen, még akkor is, ha utál, vagy nem tud síelni. Az ugyanis éppen elég pihentető tud lenni, ha beidomít egy szállodai alkalmazottat, hogy fejbiccentésre whiskyt hozzon neki a medencébe. A szükséges kellékek azonban…..
Szláv Virtus Lipica lovai 2010.01.24 15:54:00
Lipica (olaszul Lipizza) egy nagyon kis település Szlovéniában, Trieszt közelében, az olasz határ mellett, Sežana járásban terül el. Lótenyésztése miatt hosszú idő óta az úgynevezett Karszt régió egyik legkiemelkedőbb turistaközpontja. A település tehát az itt található…..
banzaban 2010.01.25 08:25:37
@borzash: Márpedig van olyan, hogy fehér lószín. közel 200 lószínt tartanak nyilván és közte bizony ott van a fehér is. barna viszont tényleg nincs.

A cikkírónak pedig: a lipicai kifejezetten nem magas fajta.
Nem is oylan rég írtunk a Zermattról, mégpedig azt, hogy a svájci síterep Európa legdrágább liftjegyével büszkélkedhet (holtversenyben az az olaszországi Cerviniával). No most azt is megtudhatjuk, mi kerül ilyen sokban a svájci paradicsomban, ugyanis kiküldött helvét tudósítunk…..
banzaban 2009.03.27 16:13:24
@GergőÁron: ha minden igaz már a faluba felvezető vonat is a bergbahn. a villanyautózást meg azért erőltetik, mert a völgy bejárata olyan szűk, hogy ha engednék a robbanó motor használatát rövid idő alatt meg lehetne fulladni a szmogtól. Ami még nagyon érdekes a faluban, hogy a 4 meg 5 csillagos szállodák között simán elfér a helyi öregasszony faházikója a két tehénnel meg a trágyadombbal. :) és ez így van rendjén
banzaban 2009.03.28 16:41:40
@GergőÁron: Én arra gondoltam, hogy már a faluba felmenő vonat is a Bergbahnt üzemelteő helyi vasúttársaság kezében van, vagyis az is bergbahn. Csakúgy mint a sunega, Gornergrat, kleine matterhorn meg talán még a schwarzsee felvonói, amiket szintén bergbahnnak hívnak holott a sunega inkább olyan mint a budavári sikló, csak értelemszerűen sokkal gyorsabb, a Kleine matterhornra pedig nagy kabinos felvonó visz fel.
Aki teheti egyszer mindenképpen menjen el Zermattba, életreszóló élmény.
A falu világtólvaló elzártsága miatt teljesen más a hely atmoszférája, mint bármelyik másik síterepnek. Pl itt nincsenek olyan tizenévesek aki centikre próbálnak meg elmenni melletted, mert emiatt simán kitiltják őket a faluból. Mindennek ellenére a hely nem olyan mint st moritz ahol a bundamutogatás fontosabb mint a sportolás maga. Persze itt is egyre több az orosz vendég aki után köülön ember viszi a síléceit, de nem ez a jellemző. A hely inkább sportos mint fellengzős és garantáltan meg lehet találni a bulihelyeket. pl rendszeresen a gornergratról (aki bátor és nincs tériszonya mint nekem az a K Materhornról is mehet) szoktunk este lecsúszni a faluba. Ha jól tudom olyan 18 km a pálya és a végén van egy hütte, ahol minden este zenekar játszik reggit rockot stb.
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..