Regisztráció Blogot indítok
Adatok
groovey124

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
groovey124 2009.02.21 11:22:31
Ezt a tehetségtelen írást minek mutogatni?
Arról elfeledkezik ez szétszort meggondolatlan szerző, hogy az osztrákok eu támogatással termelik a tejet rádadásul 75 ször többet kapnak mint mi . Ilyen támogatással könnyű nyomott áron eladni a tejet, sajot stb, multinak is megéri. Arról uganis megfeledkezik,hogy az osztrákok az eu támogatást arra használják fel, ami annak renedltetése és nem holmi Zuschlag csalásokat, meg luxusautókat, meg zsebtöméseket finanszíroznak belőle, meg szőlő kivágásokat, meg a mezőgazdaság tönketéletlét.
Franciákat nem kell Magyarországhoz hasonlítani, és nem is kell sajnálni sem, mert ott állami vállaltok vannak , és van azoknak pénzük, és nem lesznek olyan hűlyék, hogy eladják a kínaiaknak a gyáraikat. ( legnacionalista nép a világon)
Magyarország bőségesen megtudna élni és a magyar emberek biztos, hogy meg tudnák vásárolni a tejet meg sajtot és minden mezőgazdasági terméket, mert itt bármi megterem, ha mi is ugyanennyi támogogatást kapnánk az Eu-tól, csak a tisztelt gyökér alkalmtalan poltikusaink, az uralkodó elit erre nem képes , hogy szóljon a EU Bizottságánal az érdekünkben! És nem szorulunk arra se rá, hogy versenyezünk a szlovákokkal meg az osztrákokkal, mert nálunk terem a legfinomabb és legjobb minőségű mezőgazdasági termék! Csak nálunk a brókerek is és az egész marketing a béka segge alatt van. Talán nem kéne import szar cuccot behozni Dániából. Talán lehetne erősebb a Fogyasztó védelem is. MIvel jobb Dánia mint mi?
Szar az éghajlata is, tápos cuccot állit elő, és velünk etettik meg a szarukat. Arról se is elfeledkezik ez a fenti fos írás , hogy Magyarországon a bió élelmiszer 80 % a kimegy nyugatra. Akkor miért nem vagyunk, és lennénk versenyképesek? Jah ha csoró panel proli szemszögéből gondolkodik, akinek a tacskó a minden és ott veszi a szart, akkor igen. De ez egy kisebbsége az országnak, és nem a többség.