Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galit

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
álomértelmezés Peaceful 2012.08.18 11:17:18
Az ébrenlétes álmok új fejezete Rémálmaim legszörnyűbb fajtája az, amikor felébredek álmomban. Legalábbis azt hiszem, hogy felébredek, csak éppen sokkal lassabban megy a mozgás, és valami baljóslatú idegenség van a körülöttem megszokottnak vélt világban. Egyszer csak…..
Na, ez aztán egy érdekes poszt lesz, kicsit bizonytalankodtam is, hogy meg merjem-e osztani egyáltalán. A családunk egy közepes méretű szürke(marha)állománnyal rendelkezik Pannonhalmán, így a hazalátogatásoknak egy állandóan visszatérő eleme a bocik felkeresése. Ezúttal…..
Polaris Melancholia 2012.01.07 18:08:00
Az ünnepek alatt részben szabadságon voltam, így lehetőségünk nyílt – többek között – filmeket nézni. Lars von Trier (a zseniális dán rendező) legújabb filmjét néztük meg.   A Melancholia – némi jóindulattal – science-fictionnek is…..
galit 2012.01.09 12:29:54
@α Ursae Minoris: Igen, az "élvezd, amíg lehet" valóban fontos szemlélet egy ember életében, pedig könnyű félreérteni is, gondolok itt például a "carpe diem" széleskörűen elterjedt, hedonista értelmezésére.
A lényeg számomra, hogy itt és most tegyek meg mindent, amire képes vagyok, így az ember elégedett lehet a múltjával, és nyugodtan nézhet a jövő elé is, mert ha az utolsó nap holnap lesz, akkor is tudom, hogy megtettem mindent, amire képes voltam. Ez a halál elfogadása, hiszen emberek vagyunk, mind meg fogunk halni.
A beletörődés kicsit más fogalom szerintem, az mindig valamilyen veszteséggel jár együtt.
Megcsaltalak Nem számítok neki 2009.06.04 06:13:00
A. leveleKövetkezik, akit a férje csalt meg, de nem tud tőle elszakadni, hiszen két gyermekük van, akik imádják az apjukat.Sziasztok!Tudnátok Nekem segíteni? Összezavarodtam. . .Engem is megcsalt a férjem, most derült ki januárban a 2. 3 év alatt. 8 éve vagyunk együtt.Először 3…..