Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roli491

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönet misi107-nek! Forrás: expressz.hu Ár:  800 000 Ft Gyártási év: 1992 Üzemanyag: benzin Hengerűrtartalom: 1500 Egyedi darab.Mo-on nincs belőle több.A kasznit németországban csinálták/RIEGER tuning.Motorcserén esett át,kapot egy sima 1.5-ös karbis mocit,de megvan az…..
Köszönet Süninek! Sok ehhez hasonló blog van a világban, az egyik a strangecars.skynetblogs.be. Például ott jelent meg ez a csoda is:  ..
Ezt igazán kár volt ... Na mi ez? 2009.06.05 10:30:00
Köszönet Zeus SH-nak a rejtvényért és baliv8-nak a fotóért! Forrás: v8cars.hu fórum, "ez egy vicc" topik Milyen autót láthatunk a képen? Tippeket a kommentekbe. Ez természetesen egy szivar Audi 100-as. Update: mercurymonarch jóvoltából egy zond által lőtt kép az…..
A nagy pimpmester, Xzibit június 6-án a Syma csarnokban vagy bulit csinál, vagy haknizik. Még magunk sem tudjuk, de az biztos, hogy a detroiti illetőségű rapper talán soha nem volt a csúcson, de legalább eldurrantott egy-két jó számot. Már három albumon túlvolt Xzibit, amikor 1999…..
Ezt igazán kár volt ... Renault 5 2009.06.01 08:02:00
Köszönet Krisztiánnak! Forrás: expressz.hu1.6 (szívó)dízel, 1987, 260e ft. (És amiről nem raktam fel képet: jó kis sportos bőrülések vannak benne.) ..
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
Köszönet m.aged-nek!Optikai tuning: "polírozott saválló hátsó szárny, szélesítés, alváz neon, xenon fényszóró, ledes hátsó ködlámpa, egyedi festés,airbrush, 3d lakk".Mentségére szóljon azért van tisztességes motorikus tuning is: "Fiat ritmo 1.5 TC motor,…..
Köszönet SquareWire-nek! Forrás: hasznaltauto.hu 950e, 2001, 1.4, 75le, panoráma tetőablak van, légkondi nincs. ..
Ezt igazán kár volt ... A legalja 2009.05.11 13:36:00
Köszönet Doma P.-nek! Forrás: legalja.huA gyűjtőszenvedély egy érdekes oldalhajtása...
Köszönet Blindmouse-nak a Cicás napvédők, UV fény... topikból! ..
Roli491 2009.04.24 13:47:04
Ó jaj, még mindig nincs vége? Nem volt még elég a Mustang fastbackbe épített Nissan sorhatosból? Nem hiszem, hogy a Fast and Furious-sorozat nem a tuningalkatrész-gyártók titkos üzleti húzása. Tudjuk mindannyian, mekkora mese, de sajnos vannak sokan, akik bedőlnek neki és…..
Roli491 2009.02.21 10:48:47
Nálam nagyobb F&F rajongó nemhiszem hogy kommentelt eddig,és énsem akartam,de felháborodtam hogy az aki ezt a filmet kiváltképp szereti,az egyenlö a suzuki-s "boyracerrel".Nekem egy halálos iramban 1-ben szerepelt eclipse stílusában lefestett robogóm van,azért néz ki így mert igy tetszik,nem azért mert szét akarnám hajtani szegényt.
Lőjjön hátba a bársonygatyás,lábujjközti papucsot zoknival hordó hiteles Dacia-s magyar nép mert én hiszek a halálos iramban-ban,és nem a száguldozós,vonatelött átugratós dolgokban,hanem abban hogy kialakulhat egy autós közösség,pár barát,a karakterükhöz illö kocsival egy félprofin felszerelt mühelyben bütykölgetnek,és bemutatnak egy 10 éves toyota-ból a "kihaőnem" luxuskocsiban feszítö okostojásoknak.Szerintem a hollywoodi maszlag mögött ezis csak az autók szeretetéröl szól.
Szerintem ebben nincsen semmi betiltani való,Stallone sem boxolt soha,mégis rengetegen lettek boxolók a Rocky miatt,sött a Top Gun is elég jó toborzásnak számíthatott a seregnek annak idején.A Halálos iramban is szült legalább annyi tesco-tuning verdát,mint igényesen átépített vagány,egyébként már lehet valami bontóban heverö kocsit.

Egyébként ha jól tudom annakidején a mantások is ilyen közutálatnak örvendtek az akkori németországban,érdekes,hogy milyen közutálat uralkodik a tuning autók iránt,pedig a 70-éves skodás urak,és a 17 éves apucilányai,stb. sokkal veszélyesebbek a forgalomra.

ui.:bocs,hogy ilyen hosszu voltam