Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sinkoneri

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szűk két hónap múlva ismét választ az ország, a politikában azonban egyelőre az uborkaszezon dominál. Mindez jó lehetőség arra, hogy egy kicsit a napi események fölé tekintsünk; s bár Schmitt Pál első államfői tévés interjúja számos tanulságos mondattal szolgált, a…..
Schmitt Pált tegnap meghallgatta az MSZP-frakció. Szűcs Erika volt munkaügyi miniszter megkérdezte tőle, hogyha az emberek embere szeretne lenni, akkor mit gondol a kormánytisztviselők indokolatlan elbocsátásáról, és aláírta volna-e a Fidesz-KDNP által elfogadott törvényt.Erre…..
sinkoneri 2010.06.29 14:36:54
Egy hete már megírtam első benyomásaimat az újonnan beszerzett HTC Desire-ról. Azonban szükség volt még egy hétre, hogy részletesebb és biztosabb tapasztalatokkal rendelkezzek új okostelefonomról. Nézzük akkor, hogy mik voltak a szempontok. És miért döntenek a geekek egymás után…..
sinkoneri 2010.05.07 15:55:12
Multitouch problémák...
www.youtube.com/watch?v=5MLUmJL_Px0
Kérdés hogy ez napi használatban mennyire érezhető? Desire tulajok írjatok!

Teszt programok:
Multitouch Paint
Multitouch Visible Test
sinkoneri 2010.05.09 20:44:58
@hírbehozó:
Szuper ez jó hír, köszi az infót!
sinkoneri 2010.05.13 15:36:57
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
Létezik állítólag egy bolygó, amely 26-szor nagyobb, mint a Föld és 3660 évente kerüli meg a Napot. Ez eddig tök izgin hangzik. A para ott kezdődik, hogy gyakorlatilag mindent megsemmisít ami az útjába kerül, valamint (brit) tudósok szerint gravitációs vonzása…..
Subba Milli Chab: Új videó 2009.07.21 16:22:20
Kedves Milli Csabi! Nem a klip volt a gond! Ez már megint fülbebasz!   ..
sinkoneri 2009.07.29 16:07:36
@Jacques de Molay:

Ja de lehet úgy is ahogy a Brains csinálja!

www.youtube.com/watch?v=NpBQYYZQOW0

Ők is magyarok ugye. Csabika húzzal bele vagy elfele...