Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énénén

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután kiröhögtük magunkat a másik két csoport"ellenfelen," itt az idő górcső alá venni az egyik legszánalmasabb alakulatot. Kattintás után lássuk a Messit medvét. Az argentin csapatot csak (le)sajnálni tudjuk.  Ez a…..
Ethniki a vb-n VuvuzEllas! 2010.06.21 18:53:00
A félreértések elkerülése végett leszögezzük, ez nem a napi borzasztó szóvicc blog. Egyszerűen csak így fogunk szurkolni mostantól. És persze vuzuzeláról posztolni majdnem olyan kifizetődő, mintha alig felöltözött szurkercsajokat mutogatnánk. Bár a csatárunk, Gekasz majd…..
Tessék, megmutatjuk, mi történt valójában. (via epltalk.com) ..
énénén 2010.06.18 13:18:19
@ebedli:
én ps3-on netezem:)
Ha túl modorosnak vagy unalmasnak tartod az indexes közvetítést, akkor itt a helyed. Garantált a redundancia: egyszerre két görög szurker elemez, értékel, mellébeszél. De lesz pró és kontra is: Nigéria főszurkolója is adásban lesz. És lemerjük fogadni, hogy a mindenbe…..
Úgy érezzük, hogy a világbajnokság egyre inkább állatkertre hasonlít. Az előző meccsen Korea Tigriseivel labdáztunk egy felejthetőt, most meg a Sasok, sőt Szupersasok fognak velünk focizni. Majd jól meg is nézzük, hogy tollas-e a hátuk a fekete fiúknak. Láttak már sast szaladni?…..
Nagyon szeretem az ilyen játékokat, mint a The Space Game. Nincs benne világrengető grafika, viszont ötlet annál inkább – szép példa arra, hogy lehet még újdonságot vinni a lövegtornyos stratégiákba. Kell építenünk energiagenerátorokat, amikből az energiát a megfelelő…..