Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libazsíros kenyér

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hírek szerint holnap kiderül, ki vezeti a Jobbik országos listáját, azaz ki lesz a párt miniszterelnök-jelöltje. A Jobbik dilemmáiról és lehetőségeiről korábban már írtam (még korábban második erős esélyeiről is), most kifejezetten csak a személyi kérdésre…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
Hali   Olvasom már jó ideje a blogot, ahol érdemesnek tartom, hozzá is szólok, de asszem most érkezett el az a pont, hogy le kell írnom tapasztalataimat, és én is segítségre szorulok.   Idén végeztem egyetemmel, nagyjából tavasz óta tart az álláskeresés, a tavaszi…..
libazsíros kenyér 2009.10.17 18:34:50
háát animacsnak igaza van...kedves barátom..nagyon fontos ..egy dolgot kihagytál..
amit be kellene tartanod...:mégpedig ez:
a látszat sokszor fontosabb ,mint maga tény..sose tény úgy minta pancser lennél ,mert akkor úgyis kezelnek..ne izgulj mert látszik rajtad és kiszúrják...ne tiszteld annyira sose akivel beszélsz,hogy úgy érezze ő több nálad ..egyzserű legyél,árnyaltan határozott és ne látszódjon rajtad ,hogy Te mindenáron akarod ezt a munkát.
Sajnos sokszor a fiatalok Önmaguk akadálya a saját érvényesülésüknek a tapasztalatlanságukat azzal árulják el ,hogy kézzel lábbal küzdenek olyamiért ami így sosem lessz az övék.Egyszerű ez érezd azt magadban ,hogy nálad sokkal hitványabb és gusztustalanabb emberrel ülsz szemben,mint ahogy meglátod később sokszor igazolódik is majd ez.
Mindíg nyugodt legyél ,egyszerű és sose féld magadat adni ,de ne legyél sértő de ne túl tiszteletudó ,mint aki veled egyenrangú vagy , talán még kevesebb.
Az Iskola nem tanít meg igazán élni és alkalmazkodni és emberekkel bánni,de nagyon fontos ,mindíg légy Önmagad így igazán tiszteletet szerzel és ne engedd hogy lenézzenek ,mert fiatal vagy..kell ,hogy érezze az akivel beszélsz attól még hogy fiatal vagy..nem jelenti azt ,hogy éretlen.
Röviden ennyi ezzel mindig többet fogsz elérni,mint a másoknak való túlzott megfeleléssel,,,,szvla próbáld ki és meglátod működik és mindíg tudd ..látják rajtad ha izgulsz és ezt annak vélik ,hogy pancser vagy.
na minden jóóót
hx
Itt van az ősz, itt van újra és tán ebből az alkalomból megérkezett az első olvasói levél. Várjuk a többit is, tetszenek emlékezni, masszazsblog kukac indamail pont hu.  Nem tartozom a mai csirkék korosztályába,  ennek ellenére férfiak  állítása szerint…..
libazsíros kenyér 2009.09.02 22:25:07
bodoky Egyik kutya, másik eb 2009.08.11 21:02:00
A Hagyó-Kocsis meccs igazi nyertesei az adófizetők: a titánok harca nélkül soha nem derült volna ki ennyi korrupciógyanús eset...
libazsíros kenyér 2009.08.13 11:26:36
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..
A tudomány és a technika vívmányainak köszönhetően mára senkinek nem kell többé monoton háztartásbeli munkával fárasztania magát, megteszi ezt helyettünk a robot. Süt, főz, fűt, takarít, bevásárol, és még a mobil parkolási díjat sem felejti el befizetni. Naiv olvasónk…..
Munkahelyi (T)error Ez normális? 2009.07.05 08:22:20
Sziasztok!Eredetileg egy contact center ügyintézői állásra jelentkeztem,korábban négy hónapot dolgoztam egy másik bankban, ami nem hosszú idő, de előzmény. Munkaerő közvetítőn keresztül sikerült elhelyezkednem egy közismert bankban július 1-vel (szerdán). Már az interjún…..
libazsíros kenyér 2009.07.05 16:45:00
Kérek minden kedves olvasót, hogy kattintson át Álláshirdetés-analízis című bejegyzésünkre és tessék szavazni is! Kedves MT Blog és Erynnis! Még a próbaidőn belül vagyok, jónevű multinál, lapkiadásról van szó. Próbaidő alatt 150 nettó érkezik a számlámra, majd -…..
libazsíros kenyér 2009.06.27 14:43:58
bodoky Az ártatlanok kora 2009.06.21 19:22:00
Hogy a bánatban vezethet Kocsis István állami vagy önkormányzati vállalatot, amíg a folyamatban lévő ügyekben nem tisztázta magát? ..
Már fel akartam ezt tenni itt kérdésben, csak elfelejtettem, de most reklámbuzi kollega eszembe juttatta a lelkes libavédőket.Egész egyszerűen nem értem hol vannak ezek az állatvédők, amikor pl. homárokat élve dobnak a forró vízbe, miközben azok a homárok sírnak ilyenkor…..