Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dyó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tükröm tükröm Miiii? 2011.06.28 22:04:00
Valamikor 2010 elején hallottam először a szót... illetve szóösszetételt: kronobiológiai pszichogenetika. Emlékszem, értetlenkedve néztem akkor Ritára, aki megismertetett a módszerrel. Ma már része az életemnek. Ha megismerek valakit, ha egy-egy hírességet látok a tévében, aki…..
Horrornovellák A mosdó titka 2009.03.07 10:03:00
Szeptember környékén írtam, amikor kezdett tényleg komolyodni a helyzet. Persze, Hamvas szerint folyamatosan krízis van, de amikor ez konkretizálódik - akkor tragikus dolgok történhetnek az anyagi világban. Például megszűnik a munkahelyed. Van, aki nem tud szembenézni ilyen jellegű…..
dyó 2009.03.27 22:25:43
Igen, igen, ha a sors nem avatkozik közbe akkor bizonyára április végére végzek nem rég elkezdett novellagyűjteményemmel. Ja, hogy erről még nem esett szó? A lényeg az, hogy egy középhosszú novellásköteten dolgozom, ami segít előkészülni, a regényíráshoz, jövőbeli…..
A vérfarkasok bosszúja. Most épp ezt a könyvet olvasom. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezek a "libabőr" könyvek tényleg a fiatalabb korosztálynak készültek. Az alapsztori nem is olyan rossz: adott egy fiú (te), aki talált egy kéziratot és beadta a…..
Fantasy morzsák A kezdet 2009.03.12 21:27:00
Ez a novella nem a legtökéletesebb, de egy éve ezzel nyertem versenyt. Remélem azért tetszeni fog.  A bérgyilkos                 *Már több, mit egy hónapja figyeli a lányt különböző álruhákban. Nem…..