Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ToniQ

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
archibald's blog efott 2010.07.20 21:39:00
csak szabadon...jelentem megvolt ez is. hát akkor egy kis élménybeszámolót erről is megejtenék. Fishing-hez képest ez most kicsit hosszabbra sikeredett a maga 5 napjával. Első nap egy 25.jubilleumi ladánybene 27 koncertet találtak ki a szervezők, amiről lemaradtunk. Nemmondom hogy…..
archibald's blog szúnyog 2.0 2010.06.14 01:41:47
A kis mocskok... a falam úgy néz ki mintha piros-fekete mákkal szórták volna tele. Holnap vehetem elő a művész énemet és festhetem le a falat, mert naggyából egy 60 kis köcsög maradványa szárad ott... és fejlődtek!! Nemtom hogy a skynet csinálja ezeket a prototipusokat vagy mi az…..
archibald's blog online VB 2010.06.14 15:24:06
hosszas keresés után végre találtam egy oldalt ahol ingyen és élőben lehet neten nézni a meccseket, kommentár ugyan nincs, de az se baj, lehet mellette tanulni. kicsit várni kell, nekem 5 perc minimum volt amíg betöltött, de aztán szépen ment :) hajrá hollandia! és vesszen a…..
ToniQ 2010.06.14 23:11:52
www.adthe.net és www.myp2p.eu itt találsz kb 20 ingyenes netes steamet minden meccshez :) Még hang is van :D
Pár hete azt hittük, hogy ennyit tudott a heti iWiW-válogatás, kész-passz. Aztán eltölt az ember egy kis időt a sok beküldött, agyfárasztó adatlappal, és rájön, hogy ez az ország annál is többet tud, mint amennyit eddig sejtett. Gyorsan klikkeljetek, ismerősökre is!- Minden…..
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..