Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cortina

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Penelopé Cruz táskákat népszerűsít a Loewe őszi kampányában. A színésznő és a cég együttműködése már nem új keletű, hiszen a tavaszi időszakban is Penelopé volt a márka arca. A képeket Mert Alas és Marcus Piggott készítették. Íme az első két fotó. Hogy…..
Újabb szexi képsor Palvin Barbaráról! A gyönyörű magyar lányról ezúttal a spanyol El Pais napilap vasárnapi mellékletéhez készült egy fotósorozat "Sensualidad al Sol" (Érzékiség a napon) címmel.  Barbi a nyár jegyében vizes hajjal, többnyire testhezálló, szűk…..
Palvin Barbara legfrissebb fotósorozata  a francia L’Officiel magazinban jelent meg, amelynek címlapján is a magyar lány látható. Ahogy a címlapon, úgy ezeken a képeken sem igazán vagyok kibékülve Barbival. A  retró jegyében készített frizura még csak-csak hagyján, de…..
A H&M is felkészült az idei zenés fesztiválokra méghozzá egy teljes kollekcióval! Vidám ruhák, rövid sortok, mintás pólók, lapos, kényelmes lábbelik és sok-sok színes ékszer - szerintem igazán szuper lett! (Én már ki is néztem magamnak a szürke, rojtos aljú, mosolygó,…..
Zuhair Murad 2013-as tavaszi/nyári haute couture kollekciója álomszép lett! Minden egyes ruha - akár nagyestélyiről, akár rövid koktélruháról van szó  - mesés! Nem is ecsetelném hosszasan, hiszen minden egyes ruha többet mond ezer szónál is, úgyhogy jöjjön inkább ez…..
cortina 2013.02.03 19:37:06
@CiccalikeGicca: csatlakoznék a kijelentésedhez!
Imádom mindkét tervezőt.
Elie Saab ruhakölteményei mindig lenyűgözőek - különösen igaz ez az haute couture kollekciók teljes egészére. A 2013-as tavaszi/nyári haute couture kollekció egy újabb szépségcsomag, csodás, elbűvölő ruhadarabokkal. Elie Saab éppen azt prezentálta, amit várni lehetett:…..
Hogy kiről is van szó? A francia Vogue 2012 decemberi/2013 januári dupla számának címlapsztárjáról, Carla Bruniról. Persze, persze az ex First Lady nem most kezdte a modellszakmát, hiszen tíz éven át (1987-1997) aktívan modellkedett, majd egyéb művészi tevékenységekbe, többek…..
Az amerikai Elle magazin januári számában Jessica Biel híres divattervezők ruháiban, illetve cipőiben pózol. Ami külön érdekessége a képeknek az az, hogy szerepel rajtuk az adott összeállítást vagy a cipőt tervező dizájner is. Így Jessicán kívül találkozhatunk Christian…..
Penelopé Cruz lesz a 2013-as Campari-naptár sztárja! A képek szuperek, hozzák a megszokott Campari hangulatot, a gyönyörű spanyol színésznőnél pedig - aki kizárólag tűzvörös ruhákat visel az év minden egyes hónapjában - jobb naptárarcot keresve sem találhattak volna.…..
Ma van a premierje a Louis Vuitton "L’invitation au voyage" című reklámfilmjének Arisona Muze főszereplésével. A filmet Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin rendezték, illetve készültek  divatfotók is, amelyeket szintén ők készítettek. A videót Párizs utcáin, illetve az…..
Jövő héten belépünk az áprilisba és az új hónaphoz új kollekció is jár az Inditex-csoport üzleteiben, nézzük is gyorsan, mik érkeznek a Zara-ba: ..
David Beckham fehérneműmodellből alsógatya tervezővé nőtte ki magát. A H&M számára készített ugyanis egy elég terjedelmes darabszámból és formából álló kollekciót. Vannak alsónadrágok több fazonban a fecskéktől a bő, hosszabb szárú gatyákig, trikók, rövid és…..
Donna Karan Újabb három kép a gyönyörű Adriana Lima-val. Hiába a Donna Karan-t ért támadások nekem tetszik ez a kampány, mind a helyszín (Haiti), mind a modell személye remek választás volt, az előző három kép itt. A képek miatt többek között rasszizmussal vádolják Donna…..
Tudom, tudom, hogy a tavasz még borzasztóan messze van, de talán mégsem bánjátok, ha belekukkantunk a H&M tavaszi lookbookjába.Először is azért, mert tele van vidám, színes ruhákkal - na jó meg fehér, illetve natúr színűekkel. Másodszor azért, mert az egyik kedvenc magyar…..
A Zara TRF, vagyis a fiatalabb korosztálynak szánt női ruhák számomra most sokkal meggyőzőbbek, mint ezek. Kimondottan nekem tetsző darabokra bukkantam a lookbookban, sőt már a novemberi kínálatban is találhatunk parti-kompatibilis összeállításokat.Nektek hogy tetszenek? ..
Az Intimissimi 2011/12-es őszi/téli kínálata igencsak bőséges és nem szűkölködik a csodaszép darabokból sem.Fiúk, akár ötletet is meríthettek, hogy mit is kellene a kedvesnek ajándékozni. Például valami szép és szexi fehérneműt? ..
1.) Cleo Australia, novemberMiranda Kerr szülés után is irigylésre méltó alakkal feszít a címlapon, ráadásul Ausztráliában még csak most kezdődik a nyár... ennyi igazságtalanságot egy címlapra halmozni! Felháborító :)                …..
Itt van Rihanna legújabb klipje, durván szétcsapós bulikkal, drogos, alkoholmámoros romantikával... ..
Úgy vettem észre, hogy sokan vagyunk/vagytok, akik szeretnek menyasszonyi ruhákban gyönyörködni, ezért arra gondoltam, hogy állandó rovatként minden pénteken lenne egy kis összeállítás esküvői ruhákból. Mit szóltok hozzá? Erre a péntekre az Aire Barcelona 2012-es kollekcióját…..
Strange's fashion & gossip Csizmák 2011.09.24 08:54:00
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem mindig gondot okoz a csizmavásárlás. Általában nem szoktak nagy igényeim lenni: legyen kényelmes, meleg és ne legyen agyondíszítve, ja és még a színét szoktam előre eldönteni: barna vagy fekete, illetve, hogy magas legyen-e a sarka vagy lapos…..
Szomorú pillanatok ezek, hiszen az utolsó D&G kollekció következik, Domenico Dolce és Stefano Gabbana úgy döntött ugyanis, hogy a fiatalosabb D&G vonalat megszüntetik, pontosabban beolvasztják a Dolce & Gabbana márkajelzés alá. Mindenesetre mos utoljára még megmutatják…..
Íme a Givenchy őszi/téli táska-kollekciója az apró retikülöktől az utazótáskákig, többségében igazán szerethető darabbal. ..
Újabb csodás menyasszonyi ruhák következnek Vera Wang-tól. A modell lány már biztosan ismerős lesz, hiszen láthattuk már a tervezőnő esküvői ruháiban itt is. ..
Sasha Pivovarova gyönyörű, fekete-fehér képeken fogja népszerűsíteni az őszi, téli időszakra készült Maison Michel fejdíszeket, kalapokat, szegecseket, fülvédőket.A képek tökéletesek, szépek, letisztultak. Sashat nagyon kedvelem, itt is fantasztikusan néz ki, a különféle…..
cortina 2011.07.18 19:22:03
Hmmm... Azt hiszem egy kissé most irigykedem Dree-re :) magazin: Vogue Turkey, 2011 július; modellek: Dree Hemingway és Jon Kortajarena; fotós: Sebastian Faena ..
cortina 2011.07.07 15:33:03