Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurcsánytakarogy

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a nagyon vicces, amikor valaki azért kezd el a lámpánál fenyegetőzni, mert nem voltál hajlandó szabályt szegni az ő kedvéért, mint ahogy Zee75-tel is megesett nemrég. Életemben nem írtam még Önöknek, de most elég. Leírom, mennyire felháborít néhány ember…..
Gyurcsánytakarogy 2009.12.16 15:22:28
@Agyalap: "Még a saját feleségem is azzal a hülye állásponttal bosszant (lehet hogy direkt), hogy vidáman hajthat akár autópályán is a belső sávban, majd ha utoléri valaki kihúzódik."

Akkor a jövő héten majd erről is fogunk olvasni, miszerint a feleségedet leszorította egy cigánystricikből álló matt fekete X6-os a velencei leágazásnál...

"Azokat a rendőrségnek kell megbüntetni, nem neki." Nem mondod komolyan?! A rendőrség pont leszarja ezt az egészet.
Gyurcsánytakarogy 2009.12.16 15:33:07
@logikaibukfenc: "mindezt melletted jobbról ? miközben száguldoznak melletted balról ?"

Igazad van! Akkor megvan! Legyenek golyóálló üveggel levásztva egymástól a sávok!

Van még kérdés???
Nem tudom, mennyire szól D mentségére az, hogy elismerte, hogy hibázott, amikor nem vette észre a nagy kerek piros táblát fehér vonallal a közepén, mert ahogy az írásából kivettem, a szemből jövő elengedése után ő folytatni szándékozott volna az útját az illegális irányba.…..
Belsőség A maranellói gyors 2009.02.23 09:33:00
  A vevő zsebeiben diszkréten dagad az ötvenmillió forint, meg is veszi az F430-at, de nagy valószínűséggel az lesz az utolsó Ferrarija. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Gyurcsánytakarogy 2009.02.23 10:51:37
@NINJA: Az autót a Ferrari olyan színben festi amilyenre akarod, nem csak a katalógus színeiből hanem bármilyen színt lehet választani egyedileg is. Nah így már már megveszed??
Gyurcsánytakarogy 2009.02.23 11:10:44
@Csubakka Junior: Talán mert ezt igazábó a "nép" ferrarinak szánják. Az ára is egészen olcsó a többihez képest.
  Cikkünk tanulsága: a legkisebbtől a legnagyobbig bármi lehet jó női autó, csak jól kell tudni hordani. Smarttól GMC Yukonig mindenféle szerepel a tesztben, csak győzzék olvasni. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Gyurcsánytakarogy 2009.02.20 23:37:54
@Hrzrasn: Én speciel semmit leszarom ki mivel jár. Ja én villamossal járok, gáz vagyok és szerncsétlen balfasz biztos sok befutott bróker szemében, pedig lehet hogy több pénzem van mint annak a parasztnak aki 15millás (bocs lizingelt) verdával jár és nagyjaninak hiszi magát. Ja és azért járok villamossal (pedig van autóm) mert a tököm tele a dugóval, meg a sok fittipaldival.
Gyurcsánytakarogy 2009.02.21 00:07:13
@Long Johnny: Ezek a népnevelés primitív ám roppant hatékony módszerei. Ja és ha szólsz akkor kivannak akadva. Géppisztolyos munkásőrt minden sarokra!
Gyurcsánytakarogy 2009.02.23 10:30:08
@orbán cigány takarogggyyyyyy:
1. Anyád a hülye gyökér.
2. Mondtam hogy töröljük az adózást balfasz???
3. Mondtam hogy ne kelljen dolgozni balfasz???
4. Azért van különbség, hogy fizetek valamennyi adót vagy hogy full kirabol az állam.
5. Azért kell munkásőr mert a közbiztonság szar a korrupt beszari rendőrség szart se ér (lásd elmúlt hetek eseményei)
6. Javaslom költözz ki a cigánysorra majd ott meglátod hogy milyen jó lesz neked. Ott nincsenek munkásőrök és dolgozni sem kell, szerinted ezt akarom?
7. Rohadjon meg az egész politikai elit orbánostúl gyurcsányostúl!!!
A japán autó−amerikai autó vita öreg, mint maga az emberiség. Két véglet, más élmény, 665 lóerő, 765 newtonméter, hektónyi adrenalin. Véleményük mai cikkünkről...
Ma reggel hírül adtuk, hogy már csak egy rövid nyaralásnyi idő van hátra és csődbe megy a Saab.Szerkesztőségi költőnk, Lowtyo azon nyomban siratóének szövegének írásába kezdett, mások nekrológ forgalmazásába fogtak. Ilyen gyászos hangulatban voltunk a dicső múltú, de…..
Gyurcsánytakarogy 2009.02.20 23:44:49
@muzx: Az a baj hogy a kapitalista világ abból él hogy a pénzből akarnak pénzt csinálni, mesterségesen felfutatott dolgokkal, amik mint a lufik kidurrannak néha. Nézd meg mi van a mobiltelefonok piacán, megveszed 100.000 -ért aztán két hónap múlva ingyen is utánadbasszák az egyiket ha kettőt veszel. Mondom mi a fasznak kell nekem két telefont, már bocsánat.
Gyurcsánytakarogy 2009.02.20 23:48:12
@muzx: Valószínűleg azért fordulnak utána mert ritka mint az őszinte politikus. NEkem G astrám van de mindenhol megnézik, és elismerően kérdezősköddnek, de ennek az az oka hogy kb. egymilliót költöttem a külsőre. Ne kérdezd mért vettem ilyen autót, örököltem, először nem tetszett de most már nem válnék meg tőle semmi pénzért.
Tegye fel a kezét, akinek ellopták az autóját, és a rendőrség megtalálta! Tessék, tessék, csak folyvást? Hát igen, a felderítési mutatók állítólag jók, de én még nem láttam olyat, akinek bármije meglett volna, rendőrségi alapon. Autólopás, betörés – az úr adta, a…..
Ár:    ÁR NÉLKÜLÉvjárat:    2001 / 12Futott km:    30000 kmÜzemanyag:    BenzinHengerűrtartalom:    1298 cm³Teljesítmény:    101 LEFelszereltség: Centrálzár, elektromos ablak, elektromos…..
Ó jaj, még mindig nincs vége? Nem volt még elég a Mustang fastbackbe épített Nissan sorhatosból? Nem hiszem, hogy a Fast and Furious-sorozat nem a tuningalkatrész-gyártók titkos üzleti húzása. Tudjuk mindannyian, mekkora mese, de sajnos vannak sokan, akik bedőlnek neki és…..