Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilvi78

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elgondolkodtató, hogy néhány pasi elégnek érzi megemlíteni, hogy mivel foglalkozik, arra számítva ezzel, hogy összefut a szánkban a nyál. "Hmmmm. Akkor biztos sokat keresel és nagy autód van ugye???" De az is elgondolkodtató, hogy miért nem jön össze ez akkor nekik? Lehet…..
Az árak csak emelkednek a minőség változatlan. Bár efelől is vannak kétségeim... Tygger egy életre megtanulta, hol ne tankoljon ezután. De hogy hol érdemes, az megint egy másik kérdés. Számítógépet számítógépboltból, tévét tévéboltból, üzemanyagot pedig rendes…..
Tövig rágtuk idegességünkben a twiszteres dobozunkat egész délután, míg arra várunk, hogy kiderüljön, végül is mekkora volt Fary haverunk wobblerrel a Pó folyón fogott gigaharcsája. (Az előző posztunk erről szól, aki nem olvasta a fogás körülményeit, az itt megteheti.) A…..
Nehéz elhinni, de csak tíz éve mutatták be az első mp3-lejátszót. Az első lejátszó, ami kereskedelmi forgalomba került egy koreai gyártmány volt és az MPMan F10 névre hallgatott. 1998 márciusától volt kapható az Egyesült Államokban, 32 MB-os volt a memóriája, így elég kevés…..
Szilvi78 2008.03.11 15:27:51
Szilvi78 2008.03.11 15:30:55
Erdészeti munkálatok közben néhány napos sakálkölykökre bukkantak a Dráva mellett favágás közben. A munkások azt hitték, hogy kutyakölykök, ezért megfogták és megsimogatták őket. Az anyjuk ezután sajnos már nem fogadta vissza a kölyköket, ezért azok a Szegedi Vadasparkba…..
Szilvi78 2007.05.22 02:42:22
Emlékeznek még, hogy mekkora botrány volt a korhatár-karikákból? Tüntetés, meg internetes petíciók, nézők hőbörgése? És, hogy mekkora ügy kerekedett abból, hogy egy Oscar-díjas holokausztfilmre (Igen, a Schindler listájára) sárga karikát pecsételnek? Nos, A zongorista is…..
Eljött pénteki szertartásunk, és az elmúlt hét során elképesztő mennyiségű iWiWes adatlapot kaptunk kedves szemét olvasóinktól, akik nyilvánvalóan saját ismerőseiket próbálják a Subba segítségével megalázni. Áldozzunk hát együtt a közösségépítés oltárán!…..