Regisztráció Blogot indítok
Adatok
austin

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
austin 2009.02.20 21:27:12
sziasztok!
csak néhány dolog; a gyerek, diák és nyugdíjas jegy nem ua. még ha az áruk többnyire meg is egyezik. Okos emberek feltalálták a korhatárokat (vmi bizottság)...a forgalmazo meg koveti a bizottság ajánlást (dontését). azokra a filmekre, amik nem korhatárosak, eladnak gyerekjegyet. Minden más filmre csak diák, felnőtt és nyugger jegyet kaphatsz. Vagy ha van külön jegy a fogyatékossággal élőknek, akkor azt (bár szerintem ez a mozin mulik, de ki tudja) Namost azt, hogy a korhatáros filmre nem lehet gyerekjegyet eladni, azt meg a forgalmazo mondja meg a mozinak. és a forgalmazo nem egyenlo a mozival!
másik;
minden helyen (nem csak mozik), ahol van valamilyen kezdvezmény, lenni kell vmi olyannak, hogy "...mutassa fel diák, - nyugdíjas igazolványát" vagy "...csak diákigazolvány felmutatásával vehető igénybe.." , és sorolhatnám.
szóval itt nem arrol van szo h diák-e a gyerek v sem, hanem ott van-e a diákigazolvány... ez van sajna.
az h az 5 éves gyereknek felnott jegyet kellett venni.... szomoru... De mi is van mogotte?
a film korhatáros, a EVILEG? korhatár alatt levők meg se nézhetnék a filmet(csak szülői felügyelettel, ha a film besorolása ilyen) , épp emiatt nincs rá gyerekjegy. De mivel a gyerek nem is diák, ami miatt nincs diákja, és nem is nyugdíjas :) csak a felnőtt jegy marad :(
az hogy a pénztáros követta a szabályokat... nem hinném h az ő bűne... legalább valaki követte.
A baj az h nincs olyan h "gyerekjegy szülői felügyelettel".. :(

huhh, remélem lehetett követni :)
ja, amugy 5évet dolgoztam moziban. de nem a CinemaC-ben...