Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocktober

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi reptérblokád és a nemzetközi recesszió érezteti a hatását Thaiföldön is, ezért is döntött arról a thai kormány, hogy átmeneti időre, 2009. március 5. és június 4. között eltörli a turista vízumok díjait. Tegyük hozzá, a thaiföldi turizmusban ez az időszak…..
rocktober 2009.03.11 01:25:25
@Bangkok Charlie: Igen valóban kellett volna nézni, de ezért nem volt egyértelmű mert az ilyen rövidtávú vízumoknál ez nem jellemző, eddig mindig amennyi időre kaptam a vízumot, annyit tartózkodhattam egy országban, és ahogy írtam az EU turista vízum is arra a 90 napra érvényes anélkül, hogy variálni kellene vele. Ráadásul a thai konzulátuson csak annyit mondtak, ha tovább akarok tartózkodni, akkor Bangkokban újabb 90(!) nappal meg tudom hosszabbítani. Szerintem úgy lett volna logikus, ha adnak egy 60 naposat és akkor azt hosszabbítottam volna meg. A sztori másik érdekessége, hogy mindez meg sem történt volna, és a mai napig naiv tudatlanságban élnék, ha párom nem hagyja otthon az útlevelét, mikor a kambodzsai határnál jártunk és eredetileg azt terveztük, hogy megnézzük a kaszinókat odaát. Akkor kaptam volna egy új pecsétet és fogalmam se lett volna, mit úszok meg vele :))
Még csak két hete vagyunk Magyarországon, de már honvágyam...
B-oldal Elindult a magyar RockTV 2009.03.06 21:42:00
"A Rock örök és elpusztíthatatlan". Ahogy a magyar rockélet is! Mi sem bizonyítja ezt jobban, miszerint egy 3 éves, kínkeserves munka érik be tavasszal. Megszületett a RockTV! A szerkesztett adás várhatóan "csak" májusban indul, addig naponta frissülő próbaadást…..
rocktober 2009.03.07 12:49:47
rocktober 2009.03.07 11:42:42
@netsrot: Gondolom mielőtt írtál, felmentél az oldalra és belenéztél a kísérleti adásba is. Ott olyan "öreg faszok" , mint a ManGod Inc, Insipid, Eric Plancton, Replika és egyéb olyan bandák klipjeit láthatod, akikről talán még sosem hallottál. Fiatalok és tehetségesek. De természetesen a magyar rocklegendáknak is helye lesz a képernyőn, akik sokat tettek azért amit úgy hívunk, magyar rockzene. Ha küldesz egy listát a csinos, szépen éneklő és heteró előadókról akiket te szeretnél látni, akkor ígérjük összerakunk egy kedvedre való blokkot is. A Rock legyen veled ezen a szép napon :) Üdv, a RockTV szerkesztői nevében.
rocktober 2009.03.07 12:48:08
@meszi: tényleg bassza meg :) nézz már fel az oldalra, és nézz bele milyen klipek vannak adásban... van ott metál is rendesen... és lesz is... sajnos ez egy kicsit bonyolult név lenne: rockmetalpunkemotrash..... tv :)
RockTV minden ami rock. Anti Fitness Club a kedvencek között? Igen, miért ne? A Rock örök, de változik. Mindig lesznek új irányzatok, amiket a közben megöregedő előző generáció fikázni fog, de mi igyekszünk rugalmasak lenni és nem előítéletekkel hozzáállni senkihez... Tőled is várjuk a javaslatokat... de ha rámész a metaltv.hu oldalra, akkor abból már sejthetsz valamit majd a jövőt illetően ;)
mielőtt a punkok is elkezdenének anyázni, és az elvetemült jazz rajongók még ennél is messzebb mennének :))) punktv.hu iazztv.hu .....
Josh Freese nemrég szállt ki a Nine Inch Nailsből, azóta viszont úgy legatyásodott, hogy most saját magát árulja. Konkrétan 75 ezer dollárért csatlakozik bármelyik zenekarhoz, de ugyanezen összegért akár a személyi asszisztense is lesz bárkinek. Ha nincs ennyi pénzünk, csak…..
rocktober 2009.02.21 12:40:42
rocktober 2009.02.21 00:34:08
Elindult a magyar RockTV

www.rocktv.hu

mert a rock örök...

A RockTV Rockpanoptikum sorozatában, hamarosan műsoron Török Ádámmal készült nagyinterjú

Regisztrálj a hírlevélre és garantált ajándékot kapsz