Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kri Sixty

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi nap látszólag egy szokványos közvetítést láthattunk az időmérő edzésről, azonban azok akik jobban odafigyeltek, észrevehették, hogy a Force India skót versenyzője, Paul di Resta, úgy jutott be a Q3-ba, hogy egy képkockát sem láthattunk erről.© Sutton ImageSzerda…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
The Not A Crime! határozott? 2009.12.01 12:18:00
sokat gondolkodtam azon, hogy vajon a baj-e, a határozottságom. talán lehet, hogy én hordom a gátyát? most olvastam egy cikkben, hogy akik apa nélkül NŐnek fel, azok sokkal önállóbbak  öntörvényűek és egyedüli döntéshozók lesznek.  ezt el kéne kerülni. asszem nem…..
Ahogyan szörföztem az Interneten belebotlottam a film bemutatójába. Majd visszaköptem a teám a csészébe és ha dohányoztam volna a fülemen jött volna ki a füst. Ki hitte volna, hogy valaki megalkotja ezt a csodás, állati eposzt, mely inkább csak nevében grandiózus, mint teljes…..
Faszajó lett a halászlé, volt egy kis ideg, Klotildék is üvöltették az akciót odaát, de összeségében véve minden remek volt.Ja és az aktuális örökzöld Tidzsi mestertől:"Egy valaki főz, a többieknek KHUSSSS...."  _ _ _ _ _ _ | | / ) | _…..
Vastagbőr Apróbb módosítások 2009.05.22 13:31:00
Apróbb módosításokat eszközöltek egyesek a választási kampányfilmeken. Íme: MSZP:  Június 7-én hallgass az eszedre és szavazz az MDF-re! Jobbik: SZDSZ:   FankaDeli a a refrént használta fel az SZDSZ-reklámból: Várjuk a többi hasonló…..
Vastagbőr Kitartott Nők Klubja 2009.02.20 14:01:00
"Igazából nem is a 200 dolláros vacsoráról, vagy a Bergdorf Goodmanban (luxusáruház New Yorkban) vásárolt ajándékokról van szó. Az a jó bennük, hogy ők az igazi alfahímek. Agresszívek, imádják a kihívásokat, nem lehet nekik nemet mondani, magabiztosak, mindenki tiszteli…..