Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lyta

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt a rohadt idegesítő jelenséget, hogy egy-egy új produkciót a kertévék a reggeli műsoruktól kezdve a híradókon át a bulvárműsorukig mindenbe belecsempészik a nézettségturbózás érdekében, már átvette az MTV is. A dolog nyilván összefügg azzal a nagyívű tervvel, hogy az…..
Lyta 2011.03.01 17:51:47
@Gukker: Melóhely IE. Szerinted?
Bigyóblog Dalek vs boxer 2011.02.11 11:05:36
A Dalekek annyira félelmetesek, hogy még a kutyák is meggondolják, hogy vissza mernek-e ugatni. A kutyus is csak akkor lesz bátor, amikor a Dalek hátat fordít neki. Vicces videó...
A szokásos pucc mellett, a szokásosnál kicsivel viccesebb és a fiatalabb korosztály felé nyitó műsorvezetéssel (Fallon jó, ezt tudtuk, de azt nem, hogy ezt is elbírja), unalmas viccekkel és meglepetésekkel ért véget a gála, bővebben itt írtunk az estéről, kibeszélni a…..
2003-ban Sir Patrick Stewart Magyarországon forgatta Glenn Close-zal közösen a The Lion In The Winter című tévéfilmet - a munkálatok alatt pedig volt olyan kedves, és az Átjáró Sci-Fi Magazin meghívására találkozott magyar rajongóival is. Bár a magazin azóta már megszünt, a…..
comment:com Beindult a FEM3 2010.01.07 18:33:00
A ProSiebenSat1 új csatornája nemrég indult be, és az eredetileg tervezet TV3 helyett a FEM3 nevet kapta, FEM, mint female vagy feminin, a lényeg ugyanaz: a TV2 testvérének is nevezett kábeladó műsorát elsősorban női nézőknek szánják. Először azt hittük, hogy csupa ismétlés…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Frei Tamás elfáradt. Nem bírja már a sok utazást, Bangkokból Budapestre, aztán még arra sincs ideje, hogy kimossa a rózsaszín ingjeit, meg kiszidolozza a nyakkendőtűit, máris irány New York, vagy Los Angeles. London, felhős idő, Berlin, szitáló eső. Jetlag, a repülőgépen…..
Kocsmanap, ne tévézzünk, de ha mégis, stb. - tetszenek ismerni a hétvége előtti utolsó ajánló bevezető sorait. Az m1 stabilan hisze abban, hogy múltba révedő kabaréműsorokkal lehet nézettséget hozni (20:10, Színházi esték a 100 éves magyar kabaré jegyében) illetve arról is…..
Úgy látszik, ez egy ilyen nap, az olvasók kommentjeiből élünk, de sebaj, a webkettes életérzés átlengi a szerkesztőséget. Orsi hívta fel a figyelmünket arra a nem elhanyagolható tényre, miszerint a slashfilm.com összefotóboltozta az új Star Trek film szereplőgárdáját a…..
Akik eddig is kivártak, és nem vették meg kedvenc sorozataik évente kiadott évadait, azok most heves szívdobogást kaphatnak a kép láttán: végre egy nagy dobozba beleteszik az összes STTNG évadot, és úgy kínálják a gyűjteményt potom 305 dollárért (amazon.com), ami a mai gyenge…..
comment:com Hírek ebéd mellé 2007.08.14 12:21:00
Ahogy sejteni lehetett, az HBO alig várta, hogy véget érjen David Milch kissé zavaros szörfös sorozata, a John from Cincinnati, és rögvest bejelentették, hogy ebből nem kérnek még egy évadot. Milch egyébként marad az HBO-nál, és meghosszabbítják az eredetileg 2008-ig tartó…..
Kérem szépen, a TV2 úgy döntött, hogy a Battlestar Galactica első évadának ismétlése annyira nem fasza, mert tulajdonképpen a kutya sem nézi, és egy határozott mozdulattal kihajította az emberszabású robotnőket a műsorból, mint macskát szarni. Mi ugyanezzel a…..
Nem indított jól az RTL új sorozata, a Címlapsztori, talán, mert a nézők valahonnan megtudták, hogy az amerikai vígjátéksorozat a Betty, a csúnya lány című kolumbiai szappanopera átirata. Az amerikai változat inkább az Ördög Pradát visel című Meryl Streep-vígjátékra…..