Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÁgyAsztalTV

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EBBEN AZ ORSZÁGBAN (legalábbis London cityben) BE KELLENE TILTANI A HAVAT!Ma reggel gyönyörű hóesésre ébredtünk, nincs is ennél szebb karácsony előtt 5 nappal. A kis lakóközösségünk minden tagja áhítattal figyelte a szállingózó hópelyheket, melyek lassan az egész kertünket…..
A jövő generációk elemzőire vár annak kibontása, hogy miért a vécé a backdoor kommunikáció Mekkája. Semmi sem tud olyan klassz papír flamewarokat kirobbantani, mint egy nem előírásosan használt kefe. Phaeton "egy technikum amúgy tűrhető állapotban lévő wc-jében"…..
ÁgyAsztalTV 2010.10.17 21:33:00
Nem panaszkodni kell, hanem keresni!
1. megoldás:
ubuntu.hu/node/3029
2. megoldás: ubuntu.hu/node/9518
3. megoldás: cogitas.net/blog/2010/06/09/using-t-mobile-broadband-usb-stick-with-ubuntu-9-10-karmic-koala/
És még sorolhatnám.
1 percembe telt megtalálni.
Mire a beküldő megírta a levelet már fel is telepíthette volna és beállíthatta volna.

Üdv.
Kedves Olvasóim!   http://interneteskorrepetalas.blog.hu/2008/12/16/a_boldogsagrol_ervelo_fogalmazashoz     A fenti linken találtok némi segítséget egy boldogságról szóló fogalmazás megírásához.   Jó töprengést kívánok.   Szabolcs! Éjfélig még…..
ÁgyAsztalTV 2010.04.08 21:18:35
Összegyűjtöttem néhány tipikusan angol vagy inkább tipikusan londoni dolgot, mert ezt kértétek és erről szeretnétek olvasni, nem pedig arról, hogy itt minden ugyanolyan, mint otthon, csak nem 3 metróvonal van, hanem 13.Az egyik kuriózum a pub-ozás kultúrája. Otthon ugyebár…..
Minden Szex és New Yorkot követő nő meg van őrülve Carrie gardróbjáért. Vagy lehet, hogy most általánosítok, és csak nekem a vágyam tárgya egy helyiség, ahol csak a ruháim, cipőim és táskáim foglalnak helyet átlátható szevezettségben, és nem fordul elő olyan, hogy…..
Amióta megkaptam Szabolcs kommentjét, hogy írjak többet az itteni életről, csak az jár a fejemben, hogy miért is hanyagoltam ezt a témát, és miért nincs több Londonról szóló bejegyzés. Mert valóban nincs.Mostanra ugyanis már nem londoni élet van, csak simán élet, ami…..
Már régóta tudom, hogy az ország, ahol élek, magas szociális érzékenységgel bír, és előszeretettel támogatja a hátrányos helyzetű társait. A politika vonzatába nem mennék bele, mert hiányzik a kellő szakértés ahhoz, hogy érdemben tudjak írni, de mikroszinten, az emberek…..
Tavaly azt mondta a Jézuska, hogy vehetek magamnak egy telefont. Akármilyet, amilyet csak szeretnék. És én egyből a régóta áhított BlackBerry-re gondoltam. A hibát ott követtem el, hogy ahelyett, hogy december 27-én elmentem volna az első üzletbe, és megvettem volna, elkezdtem…..
ÁgyAsztalTV 2010.01.10 11:35:10
Szia!

Már lassan egy éve olvasom a blogodat.
Mivel a blogolvasók véleményét kéred, annak ellenére, hogy nem ismerjük egymás, bátorkodok leírni. :-)
Szerintem a blackberry már túl öreg, eljárt felette az idő, illetve túl nagy. Az iPhone pedig még túl "fiatal" kell még egy kis idő a fejlesztőknek, hogy rendes telefon legyen belőle és rendes szoftvert írjanak hozzá. Ha engem kérdezel, mindenképp a HTC-ket javasolnám. Az újabbakon már Android operációs rendszer van (Mint a Tatoo-ban és Megic-ben), ami véleményem szerint egyenlőre még használhatatlan, ennek is kell egy kis idő, míg a szoftverfejlesztők egy rendes szoftvert írnak, azonban a régebbi (1-2 éves) HTC-ken, mint a mostani PDA-mon is Windows Mobile operációs rendszer van, ami szerintem nagyon jól használható. Én nem vennék újabbat a fent említettek miatt. Tudom javasolni a HTC Trinity-t, ebből is szerintem inkább a fehér színű illene, az enyém most fekete színű. Minden van benne, amire szükséged lehet, van benne GPS, WLAN, Bluetooth, telefon funkció is. Bár a PDA vásárlás nagyban függ a pénztárcád vastagságától. Én Vaterán vettem használtan 45000Ft-ért tokkal vonóval (headset, stb.). A Trinity-ket már nem gyártják, így csak használtan lehet hozzájutni. Windows Mobile 5-el adták ki, ezt érdemes frissíteni Windows Mobile 6.1-re vagy ha inkább elsősorban az ujjaiddal kezelnéd a kijelzőt, akkor Windows Mobile 6.5-re. Ha esetleg úgy döntenél, hogy használtan veszel, akkor ne sajnáld az időt arra, hogy többet megnézel, mert megéri. Könnyen meg lehet találni a legkarcmentesebbet, az enyém is úgy néz ki, mintha új lenne, egy karc sincs rajta, pedig 3 éves. Illetve ha használtat veszel, érdemes bele venni egy új akkumulátort, ez Angliában nem tudom, hogy mennyibe kerül, itt 7000Ft körül mozog és 3-4 évig simán jó. Még valami, ez bármilyen PDA-ra érvényes: Ha veszel, főleg ha újat érdemes hozzá venned egy kijelző védő fóliát. Ez egy vékony, átlátszó, hajlékony műanyag lap, amit a kijelzőre kell ragasztani, így nem a touchscreen karcolódik, hanem a fólia, amit könnyen le tudsz cserélni. Mivel azt írtad, hogy e-mail-eket is szeretnél nézni, gondolom írni is, akkor mindenképpen olyat ajánlok, amihez van stylus (érintőképernyő bökdöső:-)), mert azzal sokkal könnyebb és gyorsabb írni, mint kézzel nyomkodni. Navigációhoz is a legnépszerűbb szoftverek, mint az IGO (autóhoz) és Navitel (kiránduláshoz) nem futnak Androidon, csak Windows Mobile-on.
Remélem tudtam segíteni, ha valami kérdésed lenne e-mail-ben szívesen segítek.
Mivel ma belecsúsztam egy oda-vissza 4,5 órás utazásba az otthon-munkahely-otthon távon, így megosztom veletek az észrevételeimet:Metró helyett busszal közlekedni nem kétszer annyi idő, hanem több. Azaz, ha reggel 7-kor elhagyom a lakást, nem érek be 9-re.Metrómegállóban buszra…..
ÁgyAsztalTV 2009.06.13 12:16:06
Már rájöttem rég, hogy amint a városba készülök, mindig történik valami. Gyanús volt, hogy a 159-es busz ma csak a Trafalgar térig megy, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Monikával volt találkozóm, éppen ráértem, miért is ne sétálnék el az Oxford Circus-ig?…..
Nem tudom, és nem is akarom szebben mondani; Kedves Olvasók, Barátok, Családtagok, Ismerősök, Üzletfelek, Unatkozó Irodai Patkányok, akik ide tévedtetek..Március 16-án végleg hazaköltözöm. Ennyi.     A két kép, két állomás, melyet én készítettem…..