Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marko18

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ted Sator, válogatotunk szövetségi kapitánya kijelölte a világbajnoki felkészülést kezdő keretet. A listán 36 név található. Vannak komoly hiányzók, a legnagyobb meglepetés a svájci vb leggólerősebb csatárának, Peterdi Imrének a mellőzése. Mindhárom UTE-játékos kimaradt,…..
Alakulnak a öregfiúkcsapatok keretei a december 27-ei kisstadionbeli összecsapásra. A Winter Classic előmérkőzésén a Ferencváros és az Újpest korábbi legendás játékosai játszanak, délelőtt 11 órától. Tovább után megnézhetik a parádés névsort. Ferencváros: Bóna István,…..
Egyelőre úgy tűnik, a nagyobb szállítmány kései Rock The 80s mellett a Guitar Hero III-ból relatív korán került és még tart is a készlet több kisebb-nagyobb áruházban, a Saturn pl. xboxos GH2-t és GH3-at is árul. A trükk a nagy elektronikai áruházakkal mindig az, hogy…..
Megvan az OB I. végeredménye, az alsóház csapatainak sorrendjéről döntő FTC–Miskolc összecsapást az erzsébeti jégen játszó zöld-fehérek nyerték, de hiába, az egygólos siker kevésnek bizonyult a Jegesmedvék visszaelőzéséhez. Igazi dráma zajlott a végén. A miskolciak…..
Hét mérkőzés van még hátra a magyar bajnokság középszakaszából, de egy fontos kérdés már eldőlt kedden. Az első három helyen egészen biztosan az NZ-Stars, az Újpest és a Dab.Docler végez majd. A sorrend nagyrészt attól függ, milyen eredményt érnek el egymás ellen a…..