Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsuRi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár teljes ollószélességben támogatja a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége önszerveződő és csak a helyi viszonyoknak megfelelően őrült bankbontási érdekvédő tevékenységét. A "válságon" ugye szénné keresik magukat a bankok, hiszen árfolyaveszteségre…..
CsuRi 2009.09.03 09:23:24
@puffancs: már ne haragudj, de valahogy biztosra veszem, hogy Te nem társbérletben vagy, és soha nem voltak ilyen típusú gondjaid... lehet 2 családot egy lakásba költöztetni, meg a szülőkkel is együtt lehet élni, persze. meg utcán is lehet lakni. csak ki szeretne? ettől még nem felelőtlen, nem hiszem, hogy a saját lakás luxusigény lenne.
Mit érdemel az a bűnös, aki 2 év hűségnyilatkozattal előfizet műholdas tévére, mert az ügyfélszolgálat azt mondja neki, hogy kábeltévé nincs, pedig van? Csurika kedvenc műsorait először a szél fújta el, aztán utána vagy a médiabox halt meg vagy nem tudták cserélni vagy nem…..
CsuRi 2009.02.20 17:22:31
@Parajpuding: Pontosan ezt éreztem,hiába mondtuk el ötvenszer, nem oldotta meg senki a gondunkat, csak "türelmünket" kérték ami lássuk be, volt, nem is kevés, de már elfogyott...
CsuRi 2009.02.20 17:23:47
@Roy: Köszi, Homár és fogyasztóvédelem volt az elsőkör, de megyek tovább. Mi már elszúrtuk, nem vagyunk sikeresek, de hátha már megússza a UPC-rabságot... :)