Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rude boy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármi is lesz a mostani román-magyar pszichedelikus áldokumentarista horrordráma vége, egy biztos: új időszámítás kezdődött a modern kori magyar diplomácia történetében. Az erdélyi magyar közösségeknek a legfelsőbb állami szintről küldött hadüzenet után tök mindegy, a…..
Magasan van az ingerküszöbünk, mi tagadás. Kiderült, a most épp a Hvg publicistájaként feltűnő díszkonzervatív megmondó, Balavány György számára a Szent Korona bizony nem jelent többet, mint kedves anyukájának levesestálja, a Szent Korona tisztelőit pedig holmi „pállott…..
Kezdjük mindjárt a közepén: te a Magyar Narancsnak adott interjúban azt mondod, volt egy „srác a Jobbik sajtóosztályáról", aki „azzal vigasztalt", hogy a dédapja cigányprímás volt, de ezt „csak neked mondta el". Ez a srác én voltam. És persze nem te volnál, ha nem hazudnál…..
Danny Brown egyre népszerűbb az Egyesült Államokban, ezt pedig mi sem bizonyíthatna jobban, hogy nemrég egy minneapolisi fellépésén az egyik megvadult női rajongója az első sorban egyszerűen csak fogta magát, lerántotta a rapper nadrágját és megpróbálta orálisan kielégíteni…..
rude boy 2013.05.02 17:56:43
@Publius Decius Mus: Pontosan. És természetesen rengetegen beszopták, hogy XY-t majdnem leszopták.
Meglepő döntést hozott a konklávé: a 2005-ös konklávé ellenjelöltjét, a Buenos Aires-i érseket választották meg pápának. Bergoglio bíboros nézeteit tekintve a választó testület balszélén helyezkedett el. Egyébként nem ő az első európai kontinensen kívüli pápa, hiszen az…..
Sárdobáló Kemény csapat 2009.04.14 08:30:00
Teljesen rákaptam a Kapcsolat.hu olvasására. Gyurcsány búcsú posztjához érkezett kommentek között találtam az alábbi hozzászólást:   #472882  |  …..
Jó, ha tudjuk, ezentúl könnyen a rácsok mögé kerülhetünk Romániában, ha esetleg a középső ujjunkkal fejezzük ki véleményünket egy általunk sérelmesnek tartott rendőri intézkedéssel szemben. A szomszédos országban ugyanis jelentősen szigorították a büntető törvénykönyv…..