Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rudie

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A USA Network akkorát robbantott az újonc Mr. Robottal, hogy már a pilot tévés bemutatója előtt le kellett adni a rendelést a második évadra, és az utóbbi hetekben Amerikában kisebb jelenség lett a sorozat, miközben a nézők vadul szőtték az elméleteket, hogy éppen mi az isten…..
rudie 2015.09.08 11:56:05
@noelisha: Aki öreg, és még a Harcosok klubját is látta, az már a legelején fogta a felállást. Ezt nem felvágásból mondom, ha sok hülyeséget láttál már, nem nagyon lesz új :) Az új House of Cards is csalódássá válik, ha megnézi az ember az 1990-es eredetit Ian Richardsonnal.

Nekem se tetszett a Robot, gyorsan szétesett az egész, abba is hagytam.
Dogoo barátunk a nőnapi posztja után egy komorabb/komolyabb témával folytatja: egy második világháborús magyar levente rövid története következik, akiből a Néphadsereg repülőse lesz; hát kell ennél izgalmasabb pályafutás egy katonának..?..
  Tegnap Naményi kollegával együtt - aki arról híres, hogy a nyilvánosság előtt meglehetősen visszahúzódó, de szűk baráti körben ő áll elő a legjobb pinás poénokkal - megnéztük az MSZP és a Jobbik március 15-i ünnepségét, illetve a kettő között ellátogattunk…..
rudie 2010.03.16 09:33:32
@negeev: A fiatalabbak rendőrök voltak, az idősebbeket busszal hozatták.
  2010 télutóján sem áll jobban a Fidesz a német nyelvű sajtóban, mint bármikor a korábbi választások előtt. A napokban sorra jelennek meg a Bajnai Gordont avagy Bokros Lajost dicsérő cikkek a Handelsblatt című német gazdasági lapban, valamint a jobboldali Die Presse és…..
rudie 2010.02.16 13:30:35
@Zetek: egyetértek az előttem szólóval. Még az első vh "nagy felismerése" volt, h a média mindent visz (a legkeményebb cenzúra a franciáknál volt...) Tehát sajnos komolyan kell venni, h egy politikai erő szétbarmol egy országot, és ezek után az a legfontosabb, h ha XY lehagyja ezt a politikai erőt, akkor Mo megítélésének annyi. Epic
  Újabb váratlan elemei kerültek elő a formálódó Fidesz-programnak. Ezek alapján ha az ellenzéki párt kormányt alakíthat, egyik első intézkedése lesz eltörölni az univerzumot - összegző hírösszefoglaló és reakciók.     Az ellenzéki párt…..
  Idén az OMV-nél tankolnak az állami szervek, legfeljebb évi 50 millió liter benzin erejéig. A döntésben az osztrák társaság által ajánlott, 2-3 forinttal kedvezőbb literenkénti ár volt a meghatározó, a kúthálózat csak 10%-os súllyal bírt a tenderben (a Molnak…..
Bréking hír az Index sasszemű fotósától. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök a hirtelen nyakába zuhant szabadidőt kihasználva engedett az asztali örömök csábításának. Fotósunk úgy saccolja, a Bukott Angyal nagyjából nyolc kilónyi örömöt szedett fel magára. Gratulálunk a…..
rudie 2009.06.29 20:24:48
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
rudie 2009.04.23 13:43:42
Felettébb népszerűek az olyan posztok, amelyek azzal foglalkoznak, miképp tud egy honlap minél nagyobb olvasottságot elérni, minél előkelőbb helyet elfoglalni a Google találatai között és még sorolhatnám. Nos, íme a biztos siker kulcsa, a bölcsek kövének receptje: legyen az ember…..
rudie 2009.04.23 10:22:02
Valljuk be, nem egészen tiszta ügy Kepes András interjúja, amelyet tegnap este sugárzott a magyar közszolgálati televízió. Kepes korábban elmondta, hogy interjúalanya, Rózsa Flores négyszemközt mondta el neki mire készül, még az operatőr sem maradhatott a szobában. Ha így…..
   Bede Márton megmondta, mi NEM MENŐ ezen a világon. Nagyon sok problémám van Bede Rózsa-Flores Eduardóról írott cikkével, de mivel kár túl sok szót vesztegetni az egészre, csak a legnagyobbakat emelem ki. Bede a következőket írja:  „Ha jól értelmezem…..
Folytatva az előző bejegyzés politikaihumor-tematikáját, álljon itt egy ékes bizonyítéka nem csak annak, hogy mennyi a humor a politikában, hanem hogy milyen kevés is elég egy óriási poénhoz. A Magyar Kisebbségek Pártja (melynek cigánykerekes-békegalambos logója itt látható…..
Több száz igény érkezett az elmúlt napokban a bajnaigordon.hu doménnévre – derítette ki több doménregisztrátor adatai alapján a HírMix. Természetesen csak azóta ilyen népszerű ez a doménnév, mióta kiderült, Bajnai Gordon lehet az új miniszterelnök. Ezt a nevet eddig…..
(Strings) ma este 22.45-től, m2  Gondolnánk, a bábfilm gyerekeknek való, különösen a trükkök ezreihez szokott szemünknek lehet primitív ez a sok zsinóron ráncigált fapofa. De nem. A valaha készült egyik legszebb - és igen komor - mese ez, és a bábok jól tudják, mit jelent…..
rudie 2009.03.20 14:30:07
@Grift: Nekem is ilyesmi jutott eszembe... :)

Nem is tudom, mikor néztem utoljára TV-t pénteken...
Régóta fontolgattam, hogy a Barátok köztről is összedobok egy aranyos posztot, mivel ez az a sorozat ami betöltötte a Szomszédok által hátrahagyott űrt a magyar lélekben. A mi Dallasunk! A sorozat egyszerű: van egy nagy bérház, amiben laknak családok. Az induláskor az összekötő…..