Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tom88

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
  Eredetileg más címet terveztem, de győzött bennem a jó. Mindenesetre Clarksonról van szó, pontosabban az ő véleményéről. Vélemények az azonos című írásunkról...
Újabb híresség eladó autójáról szeretnék beszámolni itt a Belsőségen. Szándékosan nem tettem ki előbb, nehogy az árfelverés vádjával illessenek Csak tegnap éjjel találtam a linket a postaládámban, még van hátra vagy másfél óra az aukcióból a vaterán. Orbán Viktor…..
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..
Belsőség Szeretni, igazán 2009.06.26 11:49:00
Bajban ismerszik meg az igaz barát, avagy olyankor válik el a szar a májtól, mondhatnám. Az autókkal is már csak így van ez. Vidám dolog autót vásárolni, az első boldog kilométerek, az ismerkedés izgalma, óvatosan parkolni a garázsban, jaj, csak meg ne húzzam. De ahogy…..
tom88 2009.06.26 15:13:00
Belsőség Látni, látszani 2009.05.08 14:14:00
Mit tehet az ember, ha idősödik, már a rokkantmatrica is szükségessé vált, egyébként meg fóbiája van a forgalomtól, paranoiásan retteg attól, hogy belemennek az autójába, ráadásul a Merkur egy olyan koszszürke Samarával áldotta meg, ami annyira beleolvad a szintén koszszürke…..
tom88 2009.05.08 16:23:58
kemény kocsi, de van ilyenből több is az utakon, ladán(2107) meg dacián(1310) én is láttam.

Ja és mi a
f@szomnak ír be olyan valaki, akinek az a gondolata, hogy "első"! Megkérem a Totálcárt, hogy nyisson az ilyen arcoknak egy blogot vagy topikot vagy mit tom én hogy hívják, de legalább nem b@szna fel az, hogy valaki mindig első lehet a frappáns kis hozzáböffentésével!Lehet hogy azért van mert én a családban is 2. gyerek lettem, de tele a tököm az ilyen hozzászólással. Bocs, hogy ide nem illőt írtam..
Belsőség Egy ötlet, egy Kispók 2009.04.28 15:32:00
Hello, Lesd meg a csatolt képeket. Szerintem érdekes. Újjáépítők magyar módra, avagy: "pimp my kispolák" - összes idom lemezből, - hátfal heggesztve (blokkra úgy emelték rá a kasznit), - eleje-hátulja kiszélesítve, peres gumik/kerekek - eredeti kompresszor-blokk. -…..
1973, 3.0 CSL, Nürburgring Bár Walter Röhrl kerül többször rivaldafénybe, azért vannak még legalább olyan nagy nevek a szakmában, mint ő. Hans-Joachim Stuck 1970-ben, 19 évesen nyert először 24 órás versenyt a Nürburgringen. 19 évesen! Én jó eséllyel a Sajó-parton söröztem…..
Totalbike hírek Jacko árverez 2009.02.20 11:25:00
Michael Jackson joggal lógathatja az orrát, az anyagilag és erkölcsileg megviselt popsztár sorra kénytelen elárverezi holmijait. Az egyre inkább háttérbe szoruló, arctalanná váló művész kétezer, Neverland Ranch-rél származó tárgytól szabadul meg, többek között a gyengén…..