Regisztráció Blogot indítok
Adatok
game4d

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A művészet az élet tükre-e, vagy micsoda? Woody Allen Könnyű zakóba és drapp kosztümbe öltözött pár lépked a motoros jachtra vezető lépcsőn. Lehetnének neves filmsztárok is, de ez senkinek nem tűnik fel, mert a csatorna partjánál áll még egy tucat űrhajókról mintázott,…..
game4d 2009.06.14 11:04:44
@hannibal: senki nem akarja összehasonlítani a kettőt hannibal.. szerintem vedd észre, hogy a dolgok folyamatos változásban vannak és akkor benned sem merül fel az a kérdés, hogy mit érdemes igazából művészetnek nevezni.
game4d 2009.06.14 12:32:32
@hannibal: :) a "művészet" nem egy olyan dolog amit védeni, vagy ápolni kell... vagy meghatározni, hogy pontosan mi a célja.
nem mondható ki róla egyszerűen csak ennyi, hogy a "szépségről szól" és szerintem ez ma nem is vita tárgya.
azt gondolom, hogy a művészet egy fantasztikus eszköz a párbeszédre.
a párbeszédből nem lehet száműzni az indulatokat, a haragot, és általában a szélsőséges érzelmeket.
csak úgy teljesülhetnek a vágyak és elégíthető ki a kíváncsiság, ha ezeket szabadjára engedjük.
A Disney' S Hollywood Studios fent és hajtás után látható hirdetései a társaság Star Wars-tematikus hétvégéjére hívják fel a figyelmet hatékony és meglepően humoros, jól eltalált formában. A sort bárki folytathatja kedvenc reptéri szituációja és trilógiabeli szereplője…..
game4d 2009.05.09 14:47:34
A japán Eyescream, az Applebum a provokatív projektjeiről ismert, vagy kevésbé ismert fotós, Yone kollaborációjának eredménye a képen látható párnasorozat, amely elsősorban promóciós célokat szolgál mindhárom résztvevő számára. Megvásárolni azárt nyilván lehet, csupán az…..
Design Pumpa Hintaszék erőművel 2009.04.14 10:50:00
A prágai Novague design stúdó dinamóval ellátott hintaszéket tervezett, amely a hintázás mozgási energiáját használja fel az olvasólámpa működtetéséhez. A Move Your Energy így világválság és jelentősebb áramkimaradással járó katasztrófák esetén is nyugodt,…..
game4d 2009.04.14 18:41:15
Nemrég beszámoltunk a Leica M8-as gépe körül szerveződő, nyomokban az iPod-vírusra emlékeztető felhajtásról, melyet a cég a Safari Edition piacra dobásával próbált meglovagolni. Az akció nyilván sikeres volt, hiszen most újabb limitált szériás M8 kerül a boltokba, melynek…..
Milyen az ha a klasszikus festészet alkotásait ütköztetik a graffitivel, illetve, hogy néznének ki ezek az alkotások, ha már akkoriban is telifirkálták volna az utcákat? Ezt a kérdéskört feszegeti a Worth 1000 Photoshop versenye, amin több mint 70 alkotás próbálja megadni a…..