Regisztráció Blogot indítok
Adatok
werteueze boo hombpeck

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzetközi hírnévre teszünk szert lassan, most hallottam, hogy Koppenhágában is olvassák a blogot. Micsoda dolog ez, nektek szabad? Ez nem mókuskodás? De ha már itt tartunk, esetleg megmutathatnátok M-nek is. Nem csak elmesélni neki, hogy a fiam most micsoda C típusú bajforrás lett.…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
werteueze boo hombpeck 2007.03.27 12:42:03
A szcientológia egyház stratégiája támadások esetén.


1. Megpróbál a területre nagyobb mennyiségű PR bombát (Szcientológia Egyházat jónak, törvényesnek és igaznak feltüntető anyagokat és demonstrálókat) dobni.

2. Ezzel egy időben, vagy kicsit előbb felkutatja az elnyomó személyt vagy csoportot és megpróbálja semlegesíteni. Ezt több módon viszi végbe
2/a. Köztörvényes bűncselekményeket keres az elnyomónak titulált személy vagy csoport múltjában és bírósági útra tereli.
2/b. A személyt vagy csoportot ellehetetleníti fekete propagandával a többiek (demonstrálók) előtt. Valahogy csalónak, öncélúnak és gonosznak állítja be őket.

Az Szcientológia Egyháznak félig meddig pozitív statisztika, ha támadás éri őket egyszerűen azért, mert tudják, hogy haladnak és ellenállásba ütköznek.

A kialakulóban lévő ilyenfajta problémát, mint ez a blog a következőképpen kezelik:

I. Amíg nem jelent közvetlen veszélyt (nagy körben) a Szcientológia Egyházra, addig nem avatkoznak be semmilyen szinten, csak figyelik és vizsgálják a jelenlévőket. Az alapítókról, szószólókról vagy sokat tudókról már nyílik is egy akta és ezekben kísérik. Adategyeztetéseket végeznek (akár más forrásból is) és az elejtett információkból előbb utóbb kiderül, hogy ki kicsoda és ekkor már mint beazonosított személyről lehet beszélni. Könnyebb elkapni, ha balhé lenne és alkalmazni a 2; 2,a; 2,b pontokat.

II. Minimális szintű rejtett blog rombolást hajtanának végre. Spam-melés, blogtéma felhigítás és terelés.

A sci célja, hogy az ellenük szegülő csoportot félelemben tartsa, mert a félelemben lévő embereket bármerre lehet kontrollálni. Nem szabad elfelejteni, hogy az Egyháznak nincs számbeli fölénye, ám nagyon jól tudja mozgosítani azt a keveset és így olyan, mintha sokan lennének.
werteueze boo hombpeck 2007.04.11 21:06:39
Krimibe illő fejtegetést közölt a minap a FoxNews. Az amerikai konzervatív tévécsatorna internetes honlapján arról olvashattuk, hogy vajon hová tűnt Katie Holmes 16 napra áprilisban? A kérdés persze abból a szempontból érdekesebb, hogy nem sokkal "eltűnését" követően a…..
werteueze boo hombpeck 2007.03.24 21:02:34