Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolompár Sztárszki

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudni pontosan, a képet elsőként közlő Pocketnow.com szerint igen. A sztori szerint egy Apple-mérnök lőtte ebéd közben a fotót, és ettől ugyan még készülhetett volna egy iPhone 4-gyel is, de a kép csak látszólag 5 megapixeles. Valójában egy 8 megapixeles képet vágtak…..
Folytatódik "titkos ügynökünk" izgalmas sorozata az ingatlanokról. Mizután megírta, miért van szüksége szerinte ingatlanosra, és hogy hányféle vevő van, most az ingatlanárakról küldött egy rövid levelet: megtudhatjuk, milyen az irány-, a reális, a vétel- és a piaci…..
A legtöbb idióta sofőrös történetet Budapestről, esetleg nagyobb városokból kapjuk, most Vidéki lány jóvoltából kiegészül a sor a falusi autós közlekedés veszélyeivel. Már-már - sajnos - tipikusnak mondható zebránál extrém mértékben gyorshajtós történet következik,…..
Érvénytelenül kell szavazni, mert ezzel lehet kifejezni az undort mindentől, ami a politikában van - mondják egyre többen. Helyesen felvetett problémákra adott helytelen válasz. Nem tudom, kire, de menj csak el, és szavazz érvényesen.Értem az érveket. Nekem sem tetszik az, ami most…..
 Haitin a világ szeme, még néhány napig a napi hírbe belefér egy-egy szétroncsolódott ember teste, ugyanazok a romok, dob a hírértéken, hogyha valami amerikai kókler, Britney -vagy a többi főgyarmatosító hazájának köszönhetően- "sztár", ad egy segélykoncertet,…..
Első válogatásunk idén mivel is kezdődhetne ha nem egy elsőségért folyó tisztességes, Éva névhez méltő viaskodással. "Ez volt az iwiw első Éva Klubja.Vannak más klubok is...Érdekességképpen ---AZ ÉVÁK KLUBJA ÉVÁK--- nevű nyíregyházi társaság vezetőitől ezt a…..
Közeledik a karácsony, a bevásárlóközpontok és hipermarketek környékén ilyenkor az autósok többségének pattanásig vannak feszülve az idegei már alapjáraton is. Ha ehhez hozzáadjuk az egyik legjellemzőbb elsőbbségadási fogalomzavart, mégpedig, hogy a parkoló szélén futó…..
Kolompár Sztárszki 2009.12.13 19:50:14
@kispista2: szerintem meg te egy moslék buzi vagy, így a szinteden vitázva.

a többieknek:
egyébként fordítva sem tartom be, ha nekem akarja megadni valaki balról az elsőbbséget, és én felé (balra) akarok kimenni, de pont miatta sokkal körülményesebb, és szűkösebb kimenni, akkor ülök, és várok, míg el nem megy. :)
Kolompár Sztárszki 2009.12.13 19:53:55
@Kolompár Sztárszki: először persze intek neki, hogy menjen, de ha nem megy, akkor ülök és várok. tüntetek a jobbkéz szabály ellen. :D
pont ma este volt egy ilyenem óbudán.
Kolompár Sztárszki 2009.12.13 20:11:01
@kispista2: kis buta pöcs. :D
Hogyha befogod a szemem, jobb, ha befogom a számMert a vakvilágba nem beszélek, ne haragudj rámHogyha kinyitom a szemem, akkor kinyílik a számAmit látok, arról szólhatok csak, ne haragudj rám (Zorán)Van abban valami félelmetes, hogy a közösségi kommunikáció hazai erejét egy…..
autózz! Padlógázzal a járdára 2009.11.27 10:24:00
Az már senkit nem lep meg, ha a sok bunkó a Fő utcában a buszsávon végigrongyol megelőzve a dugóban ácsorgókat, aztán a körforgalom előtt bepofátlankodik, Balázs viszont olyat látott, ami talán nem gyakori: egy Audis nyitott magának egy harmadik sávot, a járdán. Ma (kedden - a…..
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
Nem hittem volna, de mégis van értelme az EP-választásnak. E nélkül akár egy évet is várhattunk volna Schiffer András kámingáut nyilatkozatára, miszerint a jelenlegi drogpolitika úgy jó, ahogy van. A Lehet Más a Politika Párt szóvivője a 168 órának bírta ezt mondani: A…..
Kolompár Sztárszki 2009.05.18 12:56:49
@LION_heart:
tudomásul kéne venni, hogy ez nem igaz, és ha mégis így lenne, akkor sem a legalizálás, hanem az értelmetlen tiltás ró plusz terhet erre fostalicska társadalomra...
Kolompár Sztárszki 2009.05.18 13:16:48
@wacak:

M.o.-on 1 millió alkoholbeteg van kb.

= drogfüggő.

ja, hogy az már legális, akkor oké.
Biztos a személyes érintettség okán, de arra jutottam, hogy egy társadalom köcsögségének legjobb indikátora a hely át nem adása. Emlékszem, kisiskolásként, olyan 25 éve, rendszeresen találkoztam olyan buszsofőrrel, aki bemondta a mikrofonba, ha terhes vagy kisgyermekes anyuka…..
VRaptor próbál kicsit egészségtudatos, környezetkímélő és nyugis életvitelt folytatni, de úgy tűnik ennek egy viszonylag békés helyen is kellőképpen gátat tudnak vetni bizonyos autós egyének. De hová sietnek egy ilyen madárcsicsergős, zöld kis szigeten a csúnya bácsik? Nem…..
Hemü sztorijánál az autós tekintetében két lehetséges verziót tudok elképzelni. Az egyik az, hogy simán hülyének nézi a gyalogost, mert ahhoz, meg a kerékpárhoz se kell jogsi, honnan tudná az, hogy mikor mehet át az úton? Ez sem normális emberre vall, de ennél még rosszabb a…..
Lackó rövidke sztorija beszédes fotókkal megtűzdelve, igazán tiszta képet fest kis hazánk jelenlegi helyzetéről, ami a közlekedési kultúrát és nem utolsó sorban az emberséges viselkedést illeti. A sztori főszereplőjéről nehéz elképzelni, hogy valóban jogosult a kártya…..
Apró összetevők járulnak hozzá, hogy autóba ülvén az ember már előre elkönyveli magának, hogy akár rövidke útján is számtalan nehezítő tényezővel fog találkozni. Viktor is alátámasztja alábbi levelével ezeket a gondolatokat. Egy apró történet, de sajnos egyre…..
Kolompár Sztárszki 2009.03.08 20:39:14
10-ből 9 pesti autós ilyen, mint ez a suzukis, úgyhogy most jól meglepődtem a fenti sztorin.

@valami hidralika mittudomén:

na, és ezért járok a belvárosban egy "bontószökevény" Hondával. előtte volt új autóm, utána csak akkor lesz, ha már végre el tudtam ebből a városból (országból) húzni.
meguntam, hogy párhavonta rárakott valaki 10-20-50e forint kárt a karosszériára, úgyhogy 2 éve eladtam, és vettem egy jó kis kényelmes, elpusztíthatatlan, ütött kopott régi, olcsó vasat, így legalább nyugodtan alszok, és "beférek" egy gyorsabban jövő szuzukis elé is.
Kolompár Sztárszki 2009.03.08 21:18:26
@Hurkacsárda:
:)
hát velem szemben pár fizetése felét autóra költő idióta szembesülhetett már néhányszor azzal, hogy én nem féltem annyira az autómat, mint ő az övét... :D

meg azzal is, hogy az 1.4-es, 1.6-os, 1.8-as szaraikat az én 16 éves szörnyetegem porba alázza, ha véletlenül mügülem elém akarnak sorolni, mert sietnek.

szerintem egyénként a fenti 10-ből 9-es arány érvényes ma itt azokra is, akik túlvállajlák magukat autóból.
én a mindenkori fizetésem kb. 1/6-a és 1/8-a közötti összeget költök autóra, ezen felül úgy érezném, túl drága nekem az adott kocsi.

OFF
úgy sejtem, hogy sokan vannak, akik a fizetésük 40-50-60%-át is a kocsira költik.
mert akkor valakinek érzik magukat, gondolom. :)
(az is ám Hungary!)

azt már nem is említem, hogy nagyon sok 2-3-4 szobás házban van garázs, mert a kocsi ugye családtag, amit a szobában kell tartani.
ahelyett, hogy pingpongozna, vagy kendert termesztene a hülye. :D

OFF OFF OFF
ti mennyiből autóztok havonta? én kb. 50-ből mindennel együtt.
(köt., súlya., benzin, olajcs., szerviz)
((casco és részlet nincs, a kocsi 700 volt két és fél éve, ma 4-500-at ér, tehát havonta plusz 6-7-et amortizálódott))
Vastagbőr Egy tanár levele 2009.03.06 11:01:00
A Független Újságírók Szövetségének honlapján jelent meg ez a levél:   Egy tanár levele   "Ez most rasszizmus..  Egy magyarországi általános iskolában tanítok középkorú tapasztalt kollektívában. Településünk nem Borsodban található, még csak nem is a…..
Kolompár Sztárszki 2009.03.07 02:23:17
@Magyar Sikeresek Elitklubja:

nekem is ez ugott be.
jövőkép, ellenőrző füzet:

"T. szülők

Gyermekük ma négyszer szart be.

Hódolattal:

Erősné Etelka,
zoológus

mb. osztályfőnök"
Hagyjatok magatoknak egy kis időt, amíg összerakjátok a címet. Sándor ugyanis érdekes dolgot látott nemrég, aminek kapcsán várjuk tőletek az összeesküvés elméleteket! A minap olyan vérlázító történet szemtanúja voltam, amit mindenképpen szeretnék Önökkel megosztani. A…..
Kolompár Sztárszki 2009.03.04 10:15:45
@i23kovacs:

ja, és bizonyítsa be, hogy volt rajta bilincs, miután leszedem.

mutasson fotót, amin ott a kocsim, rajta a bilincs, alatta időpont.

cserébe én is mutatok egy fotót neki, ugyanazzal az időponttal, amin ott a kocsi, csak nincs rajta bilincs.

sőt, olyat is mutatok neki, hogy ugyanebben az időpontban egy másik kocsi áll ott.

(a megoldás nem a párhuzamos univerzumoknál keresendő.)

és egyébként a bilincs megrongálása a bűncselekmény, ahhoz viszont, hogy azt bemutassák, kénytelenek lennének megint a francia rendőrkollégák segítségét kérni, hogy megtalálják a Lánchíd alatt.
Kolompár Sztárszki 2009.03.04 10:26:13
@i23kovacs: "sok szerencsét"

kösz.
biztos megírom, bár lehet, hogy 5-10 évet kell várnotok, míg megint véletlenül szar helyre parkolok, de legyetek türelemmel.

azért én továbbra is várom, hogy ha valaki tudja, hogy mi a legegyszerűbb módja egy ilyen bilincs eltávolításának, az írja meg.
Kolompár Sztárszki 2009.03.04 13:10:11
@bokiur: köszönet.

:)
Vastagbőr Atyai nyaklevest kaptunk 2009.03.04 11:01:00
... az USA-ban megjelent emberi jogi jelentésben. A Vastagbőr blog profiljának megfelelően itt természetesen arról a pár mondatról lesz szó, amelyben a cigányhelyzetet taglalták a derék szakemberek: 'a roma közösség tagjai tavaly célpontjai voltak a társadalmi erőszaknak, amely…..
Megöltek egy 27 éves férfit, annak öt éves kisfiát, valamint súlyosan megsérült az anyuka, és a másik két kisgyerek is, Tatárszentgyörgyön. Lelőtték őket, majd felgyújtották a házat. A család cigány származású volt, ezt tőlük lehet tudni, önbevallásos alapon. Teljesen…..
Kolompár Sztárszki 2009.02.24 12:26:16
@bnc:

"ciganyoknak felgyujtjak a hazukat, vagy belovik az ablakukat, kisegito osztalyba rakjak a gyerekuket, vagy "csak" nem szolgaljak ki oket a boltban. a magyar birosag, ha cigany vagy, sokkal nagyobb valosinuseggel itel el, mint ha "feher" vagy. (errol a narancsban volt sok cikk, valoszinuleg a tasz.hu -n is talalsz infot.)"

Ne hazudozz már.

Amelyik esetben meglett az elkövető (késigránátos eset), ott kiderült, hogy az is cigány.
Ahol nem lett meg az elkövető, ott nem derült ki, hogy mi volt az indíték.
Akkor hogy is van ez?

Nem a cigány gyereket rakják a kisegítőbe, HANEM A HÜLYEGYEREKET.

Nem a boltosok nem szolgálják ki a cigányokat, HANEM ŐK NEM SZERETNEK FIZETNI.

Nem a bíróság ítél el nagyobb valószínűséggel, ha cigány vagy, HANEM AZ ELKÖVETŐK NAGYOBB VALÓSZÍNŰSÉGGEL CIGÁNYOK.
Kolompár Sztárszki 2009.02.24 12:36:49
@asmodean:

Ez nagyon az.

Sőt, RASSZISTA GÉPEKET is kihelyezett a rasszista tecsó, ami bejeleznek, ha egy cigány áldozat megpróbál kisétálni egy dvd-lejátszóval.

Csak cigányoknál jelez, mivel akiknél jelzett, csak cigányok voltak.
Tehát rasszista a gép, nem értitek?
Vastagbőr Kitartott Nők Klubja 2009.02.20 14:01:00
"Igazából nem is a 200 dolláros vacsoráról, vagy a Bergdorf Goodmanban (luxusáruház New Yorkban) vásárolt ajándékokról van szó. Az a jó bennük, hogy ők az igazi alfahímek. Agresszívek, imádják a kihívásokat, nem lehet nekik nemet mondani, magabiztosak, mindenki tiszteli…..
Kolompár Sztárszki 2009.02.20 14:55:53
@otvospeter:

ne viccezzé, szerintem az egyik legjobb magyar sör.

Pécsett (is) végeztem, éveken keresztül friss csapolt sört fogyasztottunk kenyér helyett is, attól fejlődött ilyen szépen ki az agyam.

igenis jójaz, kérem.

(sörtikett megvolt valakinek?)
Kolompár Sztárszki 2009.02.20 15:00:45
Kolompár Sztárszki 2009.02.20 21:29:55
@mind2:

a kedvencem a homlokközepi vonal-szemöldök, amitől minden ilyen szerencsétlen úgy néz ki, mint egy csodálkozó hulla.

amúgy igen, kb. leírtad az Új Magyar Elit jellemvonásait, pl. az autózz.bogon elég sok ilyen telekjárós tankparasztról lehet olvasni.

ez a félig beszédképtelen faj Budán szaporodik, megkülönböztető kártyát használ, a rokikártyát, azzal tud a tankjával mindenhol megállni, és szent meggyőződése, hogy mindenki olyan bunkó lenne, mint ő, ha _megtehetné_, tehát mindenki _irigy_ rá.

én tankparasztnak hívom ezeket.