Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lombrágó

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen begördültem az ózdi autóbusz-állomás melletti salakos parkolóba, és bezártam a kocsimat, amikor a szemem sarkából arra lettem figyelmes, hogy a mellettem parkoló Wagon R+ ajtajában ott fityeg a kulcs. Vártam egy kicsit, közben szétnéztem, hátha a tulaj csak a közelben…..
Már egy ideje forgatom a fejemben, hogy olyan - főleg honi - uticélokról írjak, amelyek kiesnek az utazási fősodorból, ezért aztán kevesen és ritkán jutnak el ide, pedig egy látogatást megérnek. Nem felfedezetlen világcsodákról szólna ez a sorozat, legalábbis nem abban az…..
„Nyári munka ’91 külföld”. Ha jól emlékszem, ez volt a címe annak a kiadványnak, ami a nagy lehetőségeket rejtette. Két évvel a rendszerváltás után, betöltött 18 évvel, frissen letett érettségi vizsgával, kész felvételivel a műszaki egyetemre, és még az…..
Lombrágó 2011.05.04 16:50:40
@www.doominogame.com: Akkor a cimborád megérdemelte volna, hogy az egész tsz seggbe rúgja szappanos gumicsizmával. Figyelmesen kell hajtani egy ilyen lovat, lévén nem két pengő a masina. A táblában meg bármi lehet. Építési törmeléktől a lezuhant sportrpülőig.
Ha egyszer majd világbajnokságot rendeznek a „visszaszámlálás” nevű sportágban, az összes pontszerző helyet egykori sorkatonák fogják megszerezni. A matekból leghülyébbek is reflexszerűen vágták, hogy napban, esetleg órában számolva mennyi van még hátra a katonai…..
Lombrágó 2010.09.27 10:59:52
@Adani:
mnytud.arts.klte.hu/sorozat/katszl/

Bátorkodom a nagyérdemű érdeklődők figyelmébe ajánlani. A címet ugyanezen blogon tette közzé anno valaki.
Az alapelvárás a sorállománnyal szemben (legalábbis a beöltözést követő első 48 órában) egykoron az volt, hogy valahogy úgy tekintsen a tisztjeire, mint valami különleges kasztra, ahová csak a kiválasztottak nyerhetnek bebocsátást. Szögyi (nem először…) első kézből…..
Olvasónk hiába próbál megegyezni hitelezőjével, a pénzintézmény lehetetlen feltételeket támaszt és perrel fenyegetőzik.Vásároltam egy Suzuki Ignis típusú autót, melynek finanszírozásához a CIB Credit Zrt. nyújtott hitelt.Az autót sajnos tavaly ellopták. A lopás tényét a…..
Itt a tanévkezdés, percek múlva becsengetnek. Mi mással is tudnánk méltóbban megemlékezni erről a neves (bennünket, nemtanárokat általában már maximum csak hozzátartozóink okán érintő) eseményről, mint egy olyan poszttal, amelyben szervesen ötvöződik a pedagógusi mentalitás…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
Egy igazi katona onnan ismerszik meg, hogy nem csak a fegyverek, a harcászat vagy az alkoholtartalmú italok szakértője, hanem a másik – egy történelmi félreértés miatt  roppant tévesen gyengébbnek nevezett – nem fenntartások nélküli tisztelője is. Szögyi mai…..
Lombrágó 2010.08.06 12:28:17
Amint azt látni-olvasni fogjátok, The Elf már-már felháborítóan együttérzőnek bizonyul az egykori sorozóbizottságok tagjaival szemben, ugyanakkor - amennyiben még létezne kötelező katonai szolgálat - rövid írásának átböngészését részemről kötelezővé tenném a sorozás…..
UPDATE2: Nos, kiokosítottam magam. A képeket professzionális módon eltorzítottam, a rendszámra/névre utaló kommenteket eltávolítottam.És akkor nézzük. Kikapcsolom a félkövér írást, mert fele annyira karakter kell egy sor megtöltéséhez és ez zavaró.Máris jobb. Szóval! Előre…..
Paparázó - az apablog Nyúl 2010.04.04 08:01:00
  Gyerekek, ébresztő, gyerünk megkeresni, hogy mit tojt a nyuszi! De siessetek ám, mert úgy egyeztem meg a nyuszival, hogy ha öt percen belül nem találjátok meg a kosaratokat, akkor mindent én falok fel. Igen, az idén is.   Szóval a nyuszi. Most már nagyok vagytok, úgyhogy…..
ezustvereb Utánpótlás 2010.03.30 17:56:00
Alapvetően nem szeretem a gyerekeim mások elé tologatni ott, ahol nincs keresnivalójuk, de ma kivételt teszek. Azt vettem észre, hogy a fertőzöttség terjed, és már 4 év köré ért.Igen kedves ismerősöm pakolászta a szoci/kommunista kitüntetéseket vissza a dobozaiba, mikor…..
Mindig tudtuk (és többször is említettük), hogy a jó katona egyúttal jó pszichológus is, a hadsereg pedig ideális táptalaja az emberi tulajdonságok finom érzékkel történő pallérozásának. Sztupi mai sztoriját (nevelő célzattal) akár a nagy Makarenkó is írhatta volna, pedig…..
Lombrágó 2010.03.31 11:10:25
ezustvereb L'avion 2010.03.26 21:47:00
Eddig nem írtam róla, mert nem került szóba. Elvoltam az apró kacatokkal. Tegnap viszont egy izgatott hang keresett, miután a keresztanyám engedélyt kért, hogy kiadhassa a számom. Ha valaki hallott arról, hogy az egyik vízközeli falu egyik elhagyatott kertjében egy titokzatos gép…..
Obsitos történeteinek főszereplője Merész honvéd, akinek mai sztorija azt a furcsa kijelentést mondatja ki velem, hogy néha 10 nap fogda is jótéteményként fogható fel; persze kell hozzá egy bevállalós bajtárs is... Az élet folytatódott, az idő sem állt meg. Mondtuk is, hogy…..
ezustvereb Az én gyűrűm 2010.03.21 21:05:00
Beszélgettem ma valakivel, aki nagyon sokat segített nekem. Konkrétan a kitüntetések terén léptetett előre a dologban, nem kis mértékben. Természetesen ezúton is köszönetemet küldöm :) Számára szakmai orgazmus volt - számomra vegyes. Egyrészt szép ez a sok tűzzománc csoda és…..
Kék szalag. Sok rendszer használta. Talán az egyik legszebb szín. Na és mi a kitüntetés? INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/ezustvereb/kviz0322/feed", "width":"450", "height":"600", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF",…..
Egy testvére már szerepelt itt. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/ezustvereb/kviz0320/feed", "width":"450", "height":"600", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
Lombrágó 2010.03.22 15:12:01
Gyönyörű kék színű szalag. Alpakka az érme. Azt hiszem, hogy az talán ritkább. Javítsatok ki, ha nem. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/ezustvereb/kviz0319/feed", "width":"450", "height":"600", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
Lombrágó 2010.03.19 11:07:42
Lombrágó 2010.03.22 15:10:03
@21 hónap:
Hisz sejtem én. Nem is azért mondtam. Inkább csak ábrándoztam...
ezustvereb Golf 2010.03.18 22:11:00
Ismét segítséget kérnék. Míg ma este fél nyolc és negyed tíz között vacsoráztunk és ravaluf kollégával cseverésztünk itt az egyik posztban kedélyesen, elvitték a golfomat.Egy régi képet felteszek róla ide, hátha szembe ötlik valakinek holnap a csúcsforgalomban.…..