Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rizikofaktorka

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert van munkám! :) Ági vagyok, igen. Hétfőn (5-én) mászkáltunk a városban, önéletrajzokat szórogattunk -még ha nincs is ilyen szó. És Feca bevitte az önéletrajzunkat egy helyre, míg én máshol voltam. Kicsi hely, be sem mentem volna magamtól, mert az ilyeneknél mindig azt a…..
"Kedves Cukiság!Döme, a mi hároméves németjuhászunk fáradhatatlan természetű. Azt hiszem, ezek a képek is jól mutatják. Ugrásait a postásunk is jól ismeri már, ezért nem kerül be mindig rendesen a postaládába az, aminek kéne... :D Remélem, tudok egy kis örömet…..
Nemrég gyermekeknek adtam életet. Elhatároztam, hogy elrakom őket, mint két tojást, tartósítom, lefagyasztom, valahogy úgy, hogy megmaradjanak, olyannak, amilyennek látni szeretném őket majd sok év távlatából. Hús-vér csodákról van szó. Nem a temérdek kakis pelus ösztönöz,…..
A Műút irodalmi, művészeti és kritikai folyóirat idén első alkalommal rendezi meg szakmai-társművészeti találkozóját a Jameson Cinefest — Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál keretein belül a miskolci Művészetek Házában. A kétnapos rendezvényen a szakmai konferencia mellett…..
Olaszországban a fiatalok egészen odavannak május 1-ért, ugyanis a szakszervezetek – együtt a különböző ideológiai háttérrel szervezettek – Rómában egy óriáskoncertet rendeznek minden évben. Így van ez 1990 óta.Fellépnek ott természetesen az olasz kedvencek –…..
Egy nap, ami csak a szerelmesekről szól. Egy nap, amikor még jobban szeretjük Párunkat - már ha ez egyáltalán lehetséges. Egy nap, amikor kimondjuk nem egyszer, sokszor, hogy mennyire odavagyunk érte, hogy Ő Életünk Párja, aki Nélkül nem is tudunk létezni. Aki az életünk része,…..
- Nekem ez a Kitty már ab ovo abszolút antipatikus volt. Ilyen téren nekem úgymond csalhatatlanok a premonícióim. Kérlek szépen az a status quo, hogy Kitty csalja a barátját, ráhajtott a főnökre, és olybá tűnik, hogy célt is ért; nemrégiben mindenesetre in flagranti találták a…..
rizikofaktorka 2009.11.13 12:04:22
@LEN: "honfoglaló"?! Akarod mondani inkább ősmagyar/ómagyar eredetű szó?:D (bár kétlem... tuti germanizmus)
@HRita: Köszönet ezért az írásért, nameg a túlképzett bölcsészekért!:))
Az ödn-nek létfontosságú demonstrálnia, hogy végre ő is elkelt, már nem egyedül hajtja álomra a fejét, nincsenek fázós, magányos éjszakák többé. Hála a sorsnak, ő se marad pártában, csak összehozta, ezt is abszolválta, éljen. Életbevágó tudatnia a külvilággal…..
Hagyománnyal egy poszt erejéig szakítás, mert briliáns ÁSÉS Brigád stílusát nem kibírás, hogy ki ne próbálás. Kedvessel történő bevásárlást ők férfi szemmel nézés, de mivel csak érzéketlen pasik levés, nem tudhatás, nőkben mi lejátszódás. Én ezt most megírás, de…..
Az igényes nő randi előtt hat órával elkezd készülődni, mert ő mindig ad magára - ez nála belső késztetés -, és mert nem jelenhet meg akárhogy ilyen jelentős eseményen (jelentős: végre egy férfi, aki egy hullámhosszon van vele, kedves, jó beszélgetőpartner és yachtja van az…..
- Kezcsókom, miért tetszik a néninek ennyire tolakodni? Tessék szíves levenni a lábamról a gurulós szatyrot, mert egy kicsit zavar.- Há’ hova tegyem? Nincs sehol hely! Ezek a nyavalyás fiatalok elfoglalják az egész villanyost. Hogy nem tudnak megülni a seggükön otthon! Mindig az…..
    A kreatív hobbyval rendelkező nőnek már a megjelenésén is látszik, hogy nem sodródik az árral. Ruházata egyedi, eredeti, ötletgazdag. Ügyel rá, hogy csakis olyan ruhadarabokat, kiegészítőket hordjon, melyek biztosan nem jönnek vele szembe az utcán.…..
    A kétes elemektől mentes kulturált szórakozóhely egy meghitt zugában a bátor, sármos férfi leszólítja Leilát, a felvilágosult, magára sokat adó és nőiességét intenzív módon hangsúlyozó nőt. Leila a másodperc tört része alatt végigpörgeti magában a…..
Mégis kereste Felipe Massát lábadozásakor csapattársa, a képeslap elkallódott, az interneten bukkantak rá. Valahogy így szól:  Massa, Én vagyok az, Kimi (a csapattársad). Azt olvasom az Autosportban, hogy kórházba kerültél. Luca C azt mondta, meg kellene…..
Nyári időszámításunk alatt a történetek váratlanul, derült égből villámcsapásként érkeznek. A rend szeptemberben áll vissza. Sziasztok!   A blogolásban eléggé új avgyok, azonban a szakításban már eléggé "tapasztaltnak" mondhatom magam. A következő…..
rizikofaktorka 2009.08.05 14:41:12