Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomaGróf

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is jelentkezik a Burberry "April Showers" nevet viselő tavaszi/nyári minikollekciója, mely az igen változatos londoni időjárásról és a szeszélyes áprilisról kapta a nevét. A kollekcióban szereplő ruhákat és kiegészítőket szintén ezek az időjárási viszonyok…..
HeStyle Brad Pitt tavaly 2010.04.07 11:00:00
A tavaly februári W magazin címlapja nagyon jóra sikeredett Brad Pittel. Kifejezetten jól állnak neki az apró ráncok, és szerintem amíg ez a haj és körszakáll sok férfin nem mutatna jól, nála egyáltalán nem rossz. Ráadásként egy nemrég készült kép.Amíg az első egy…..
Én többször gondoltam már arra, hogy Victoria bizony elfelejtette, hogyan kell nevetni, olyan fancsali képeket vág az esetek többségében, és csak nagy ritkán látni olyan fotókat, ahol egy halvány mosoly átfut az arcán.Most azonban, az Armani fehérneműk fotózásán nemcsak, hogy…..
TomaGróf 2009.07.17 18:18:01
Itt egy video ahol úgy nevetgél mint egy kislány:
www.youtube.com/watch?v=P842Tmi6lrc

Szinte ragyog amikor nevet, kár hogy nem látjuk többször :)
Az amerikai GQ magazin Justin Timberlake-t választotta a legstílusosabban öltözködő amerikai férfinak. Ennek örömére a márciusi címlapon is ő szerepel, a magazinban pedig még néhány kép, hogy a kételkedőket is meggyőzzék a cím jogosságáról...