Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomeck

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL KLUB és a FIDESZ közös történelmében már volt minden: nagy szerelem, csalódás, ellenségeskedés, hideg közöny és még számos egyéb helyzet, amiket mi nézők nem feltétlenül érzékelhettünk. Tapasztalt médiásként azonban nem csak munkám, hanem szívügyem az ilyen és ehhez hasonló…..
tomeck 2017.02.16 09:05:03
A mai tüntetések lementek. Orbán kapott füttyöt, Vona előre menekül és előrehozott választást emleget, civilek és pártok végre és örömteli módon közösen demonstráltak - sok ezer ember előtt. Gyurcsány beszéde volt a legerőteljesebb, de jól szerepelt Molnár Gyula is. Karácsony Gergely úgy érezte,…..
tomeck 2016.10.24 12:41:35
@pioneer2016: az a leghulyebb ballib, aki azt sem tudja magarol, hogy ballib XD
Hogy az ellenzék nem, az tuti. Az ellenzék olyan, mint egyszeri ember a teniszlabda adogatógép előtt állva, aki hiába kapja sorban a labdákat, vagy a pofájába csapódnak, vagy ahelyett, hogy leütné őket, hagyja, hogy elguruljanak mellette. Megy persze az okoskodás, egy-egy erőtlen, semmitmondó…..
tomeck 2016.04.30 04:10:53
@rasztaszív: ne szíííjjá ennyit! A kábszi rossz!
A Köztársaság téren a helyzet változatlan. Azaz rossz, érthetetlen, korábban elképzelhetetlen, de nyugodt, békés és a körülményekhez képest tiszta, élhető, kezelhető. Több…..
tomeck 2015.08.11 13:56:58
@jt: Tipikus liberális demokrácia: Ha valakinek mas a véleménye akkor trollkommando fizetett berenc tan meg fasiszta is. Ez van. Mindenesetre ha ilyen meglatasaid vannak hogy nem engedik orbanek tovabb a menekülteket ne várj sokat a további politikai palyafutasodtol...
"Eladó egy lakás Soroksáron. Kitűnő fekvésű, ugyanabban az országban van, mint a Balaton és a Hortobágy. Meg az Alpok." - nagyon sarkosan így lehetne értelmezni annak a hirdetésnek a környékleírását, amit Sadia szúrt ki az Urbanistának. Ám nem is az ingatlanos tájleírása a…..