Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cusnes

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Aki személyesen ismer, az tudja, hogy milyen nagy volt a vonzódásom a nyakkendőkhöz. Jehova miatt kezdtem el hordani, és hamar rájöttem, hogy milyen fontos is a nyakkendő.  Egy notórius gyalogló (értsd: mélyszegénységben élő) testvér 10+ kilométerekről szokott begyalogolni MINDEN…..
cusnes 2017.02.05 12:11:06
@a századik juh: Tudod úgy van ez hogy a bibliatanulmànyozàsos sàrga könyv felénél ràjöttem itt valami ugymond sàntit és kértem egy kis szusszanyàsnyi időt mert a születésnap meg a karàcsony kiverte nàlam a biztosítékot ! Pàr napja lett egy tàblagépem letöltöttem rà az alkalmazàst és ott olvasom az Őrtornyot és stb kiadvànyt de gyülibe nem jàrok màr ! Kedves érdeklődő maradok
cusnes 2017.02.05 12:58:58
@a századik juh: meglesz nanà ez nem is kérdés! Tanulmànyozom tovàbb érdekel nézem a tv adàsokat is a sajàt ütemembe haladok! Keresem kutatom és keresek és jó olvasni téged mert nem köntörfalazol te vagy a kiegészítés a tanulmànyozàs mellé!
cusnes 2017.02.05 13:24:33
@a századik juh: teljesen jól làtod és képben vagy ezért is van ez a blog ! Pesti lévén sokat jàrok a vàrosban és majd szerezni szeretnék egy UVF bibliàt magamnak ! Köszi hogy vagy!