Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stbstb

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
stbstb 2014.07.15 22:31:57
@turulpina: Bazd meg...! Ha egyszer mar kiszaladt a fing a seggeden, akkor legalabb ne csodalkozz, hogy büdös van körülötted...! -kapise-...?
Töprengő Hatalmi ágak versenye 2010.11.09 19:25:00
 A magyar és (kisebb mértékben) a külföldi sajtó jó ideje attól hangos, mit terveznek és mit csinálnak Orbánék a kétharmados többségükkel. A nyári kormányváltás utáni rögtönzött alkotmányozási kedv a populáris módosítást már lefedte (kisebb országgyűlés), e…..
stbstb 2011.02.07 11:42:15
@kíváncsivagyok:
A MÚLT hibáiért ne a JELENT okold...!!!
Megszokhattuk már, nem telik el esztendő anélkül, hogy Orbán Viktor évet és országot értékelne. Ez idén sem lesz másképp, február 7-én ugyanis tizenharmadik alkalommal "veszi magának a bátorságot, hogy értékeljen egy egész országot". Szíjjártó Péter elmondta, a…..
     Az LMP, most így helyből megtudhatja, hogy milyen az, amikor a profik rámozdulnak valakire. Az LMP szavazóiról még kevesebbet tudunk, mint magáról a pártról, ezért komoly optimizmusra vall, hogy a szocik abban bíznak, hogy az LMP szavazói majd érett megfontolás…..
stbstb 2010.04.20 11:15:02
@pizarro: Valóban "van"...??? Hol van az az általad létező szankció? Ugyanis Hazánkat már jó ideje elárulták közismert férgek és még ma is szabadon, közöttünk tobzódnak! Akkor hol a "hazaárulás" bűntette a Btk.-ban?
  Az Otthoni internetes munka: fizess a semmiért?! című bejegyzésben leírt állás átverésnek, megjelent a Külföldi importált változata is, csak azzal a külünbséggel, hogy itt már egyből dollárban kérik a pénzt előre, és utána küldik a Riportokat!!…..
stbstb 2010.04.20 09:47:21
@Krechlné Tukora Ditta Katalin:
Kedves Katalin! A budai MLM-el kapcsolatos kérdésedre a válaszom: ha sok a felesleges, ablakon kidobható pénzed és sok-sok csalódásra vágysz, akkor lépj be hozzájuk! Vedd meg a csomagjukat, -ahogyan ez már lenni szokott-,rakd az egész cók-mókot a jó, nagy utazótáskádba, majd miután kifizettél egy valagra való pénzt a "csodatevő" löttyökért, nykadba kell venned az egész várost és el kell adnod őket! Ha ez sikerült, utána számold meg , hogy mennyit kerestél ezen az egész biznicen, majd nézz a tükörbe és képzelj a fejedre két csacsifület...
Nos, azért kerül olyan sokba az a szar amit mindenféle elit klubbok WC-jében tömködtök az orrotokba, hogy például ezeknek a mexikói kokainbáró fasziknak legyenek arany Kalasnyikovjaik (mint Saddamnak), ritka vadállataik, csinos házaik, meg több méter magas bankjegyhalmaik. A képre…..