Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiszti*

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Náthás 2013.03.19 08:52:11
Napi 100 zsebkendőre álltam be tegnap óta. Igazi, orrfacsargatós, torokfájós náthát kaptam (valszínűleg az oviból). A dologban a legjobb, hogy a szúrás után kérte a nőgyógyászom, hogy pihenjek, feküdjek két hétig, így ne is köhögjek, tüsszögjek. Erre tessék. Egyfolytában…..
"Ha megvárna, mondja meg nyugodtan. Kap holnap búcsúultrahangot és búcsúpuszit és úgy megy haza:)" -írta az anyadoktorom tegnap délelőtt, mikor az éppen ügyeletes orvos (akit bícsgatyának hívtunka lányokkal, mert olyan, mint aki éppen csak felruccant a tengerpartról egy kis…..
Piroska és Farkas Kisbaba 2013.01.23 12:15:03
Hasonfekve alszik, most nem mocorog - mondta a pocakomon korcsolyázó UHberendezés képét közvetítő doktorunk, mire Farkas megjegyezte, hogy: "Akkor jobb lesz, ha csinálunk valamit és felkeltjük, mert addig aggódik majd a Boszi, míg este újból mennem kell egy éjjel-nappali UH…..
Ma dél óta itthonvagyunk, ismerkedünk, örömködünk... az üldögélés gép előtt egyelőre még nagyon nehézkesen megy, nem is csak velem van a baj, mer én kipárnázgatom magam, sokkal inkább a Hunc-Minek kombóval, akiket még nem merek kettecskén hagyni, Huncbátyó ugyanis elhalmozza…..