Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annika

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi pár évben magánéletem fő csajozási helyszíne a virtuális tér volt, alanyai pedig a különböző társkereső oldalak által felvonultatott leánysereg tagjai. Volt lehetőségem és időm is, hogy körülnézzek odafent és saját bőrömön tapasztalhassam, hogyan is…..
A Bennet-házban pakolás van, hiszen Klermackó köcsögsége miatt most megint lehet költözni, de persze a Lázadó És Meg Nem Értett Tinilánynak van a legnagyobb pofája, és csírlídör ruciban parádézik fel s alá, nem megyek én innen sehová, bekaphatod fater, mondja. Ilyen esetekre…..
hogyvolt Hősök 2x03 - Rokonlélek 2008.06.26 10:01:00
Az eheti első jelenet a tincstelenített (emlékszünk még Kozsóra?) Emóval indul, gonosz írek zsarolják fadobozzal, amiből kiderül a zigazság, mint mondják, ebben MINDEN benne van, amit tudni akarsz magadról. Azért elég szar lehet így felébredni. Celtic-Milan futballmeccs lesz, a…..
Elérkezett hát a vége az első évadnak, minden sakkfigura a helyén, jöhet a finálé, amitől az állunk a padlót veri majd, legalábbis erre számított minden lelkes fan, de amit kaptunk, az közel sem lett annyira hubazmeges vagy ütős, mint reméltük - lehet a végére elfogyott a…..
Talán azért nem kedveltem annyira ezt a részt, mert itt ruccanunk át Indiába, és kezdünk meg egy számomra rohadtul idegesítő szálat - én ezeket a Mohinderes részeket valahogy nem tudtam megkedvelni, a faszi nem magyon érdekel, kész, ez van. Jó, az apja nagy arc, már a Csillagkapuban…..
Ott hagytuk abba, hogy Parkman összeesett egy csehóban, és egy gyanús néma fekete gyerek méregette közben, hát most kiderült, hogy Claire apja rabolta és kábította el. Matt próbál gondolatot olvasni, de nem megy, a fekete srác egyik tulajdonsága ezek szerint a képességek…..