Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eddie.e

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tankcsapda új turnéklipjét nézve izgatottan vártuk, hogy felbukkan-e Fejes Tamás legendás Indexnek beszóló pólója a képeken, de csalódnunk kellett. Így viszont többször nem nagyon néznénk meg a videót, mert annyira nem izgalmas, még ha nincs is rosszul összerakva. A debreceni…..
Bayer Zsolt cigányozós publicisztikájának hosszú utóélete van. Még január végén 24 civil szervezet arra szólított fel a Magyar Hírlapban hirdető vállalatokat, hogy vonják vissza azokat. Többek között az NFÜ hosszabb választ írt a Kreatívnak amelyben "külön vastagon kiemeli,…..
„...nincs gazdasági válság, hiszen az OECD prognózisa szerint jövőre már meghaladja a 3 százalékot a növekedés, az államháztartás közeledik egy egyensúlyi helyzethez és a forint erős árfolyama sem azt mutatja, hogy bizalomvesztés tapasztalható a magyar gazdaság…..
eddie.e 2013.02.11 22:49:06
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Ha valami nem tetszik akkor egyből jön a személyeskedés!
Baj hogy én másképp gondolok vmit?
ÁÁááá nem voltam diák! Eleget!
eddie.e 2013.02.11 22:51:06
@Könnyen elkaptuk, uram!:
Tudod ha eddig is olvastad én iirtam kire fogok szavazni? Ez nem a szög a zsákból. Csak mindenki nácizik, de senki nem fogadja el ha más a véleményem!
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
Mert a magyar milliárdos szerint van programja, azért!A netes közvéleményt a könyvespolca elől küldött üzeneteivel lázban tartó médiaremete friss bejegyzése szerint ezer éve nem olvasott olyan normális cikket, mint Bojár Gábor minapi írása Bokros Lajosról. Az utánozhatatlan…..
3,2 millió eurót kap versenyhétvégénként a Felipe Massa helyére visszaülő Michael Schumacher, értesült az as.com. A madridi sportlap úgy tudja, nagydíjonként fizeti a Ferrari az exbajnokot, aki ha a hátra lévő hét GP-n elindul, 22,4 millió eurót kasszíroz. (1 euró nagyjából…..
eddie.e 2009.07.30 21:25:27
@a JÓ: Ne érts félre!Nem baj hogy pénzért tér vissza!Csak ez a süket szöveg.Olyan mint amikor vki azzal kezdi hogy a tisszesség meg a becsület...Na az tuti hogy egy jellemtelen...
Persze Ő is pénzből él!Mint mindenki.
De mondjuk bevétel x%-a.
Ez lojalitás.
De ez csak az én véleményem.
Amúgy szerintetek hogy fog szerepelni az első futamon?
A végére már biztosan megint a régi lesz.De kíváncsi vok Kimi -hez képest.
Hátha összekapja magát kicsit a finn!
  Újabb magyar bravúr: a csökkenő világpiaci olajár mellett is sikerült jól felemelni az üzemanyagok árát. A varázsszó: adóemelés. Üdvözöljük Önt a 300 forint feletti benzin világában, amelyben Átlagember egy Suzuki Ignissel próbál közlekedni. Vajon hány forinttal…..
eddie.e 2009.07.01 10:39:28
Tisztelt Koncz János!

Jó a cikk csupán annyival vitatkoznék hogy mind a kettő nagy /ha még a mostanit lehet annak nevezni/egy kalap alá veszi!Nem szeretném védeni az ellenzéket,de az engem nagyon irritál hogy amikor az elvtársak
elb@sznak vmit az ellenzéket ugyanúgy kritizálják bármit is mond!Ha megint ők leszenek kormányok akkor nyugodtan lehet majd őket is szidni!/bizonyára foglyuk is!/De előre kritizálni vagy a mostani adó emelés!!!! miatt szidni őket sztem nem fer!
Üdvözlettel Eddike!
w Végjáték előtt 2009.03.20 06:30:00
Tisztújítás előtt áll az MSZP, ami azért lesz izgalmas, mert nincsenek a táblán tisztek. Gyurcsány Ferencnek a pártban nincs alternatívája. Ki lehet közületek méltó hozzám? – ezt a kérdést teszi fel nap mint nap a puszta létezésével. Ahogy jön-megy, okoskodik, magyaráz,…..
Képviselő Funky 200001 géniusz 2009.03.04 11:27:00
Nem szeretünk azon lovagolni, ha a magyar politikában valaki hülyébb, mint egy ötödikes. Elsősorban azért, mert akkor túl sok dolgunk lenne, azt meg utálnánk. Amikor viszont Magyarország Géniuszai csinálnak ostobaságot, muszáj szólnunk. Hát hogy lehet, hogy az Értelmiségi Párt…..
  Érint is a dolog, meg nem is: családomban csak sárga környezetvédelmi plakettes autók vannak, de szinte sose megyünk a Hungária-gyűrűn belülre velük, ha igen, csak azért, mert kicsit talán gyorsabb. De ez a rendelet kiverte a biztosítékot. Utánaeredtem, amatőr módszerrel…..
  Az internetes autóvásárlások 99%-a lutri: meglátod, megtetszik, azt mondod, ez kell, megveszed. Az már csak az amerikai eladó jóindulatán múlik, leírja a hibáit, vagy nem. Vélemények az azonos című cikkünkről...
A legzseniálisabb lehúzás, a műszaki huba, amit a személyzet észre sem vesz. A Kashmír étteremben tavaly földrehamuzás ment, idén a számlázóprogram öntudatra ébredt mesterséges intelligenciája szívta a vendégek vérét: Rövid leszek, mert a lényeg úgyis látszik a képen (a…..
Kezdjünk ma mondjuk hétkor és retróval. A Filmmúzeum megbízhatóan szállítja nekünk a csehszlovák vígjátékokat, ma az Esküvő istenigazából-t láthatjuk, amely egy elég régi, '67-es darab (Filmmúzeum, 18:50). De visszaugorhatunk a rendszerváltást megelőző évbe, '88-ba is.…..
Belsőség Minden, ami V8 2009.03.01 00:18:00
Vényóc, fauacht, víejt, mindegy, hogy írjuk, hogy ejtjük, a V8-as motorban így is-úgy is benne van az erő ígérete. Millió faja és alfaja létezik, sokan megukénak mondják és bizonygatják, hogy csak az övék az igazi. Én mindet szeretem: a nagybátyám 5 literes TPI-je a TransAm-ben…..
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..
 A korábbi hírekkel ellentétben a Kawasaki mégsem vonul ki a MotoGP-ből. Úgy látszik, némi aprót mégis csak sikerült összekaparniuk arra, hogy a korábban kifejlesztett versenymotorjukat megméressék a világbajnokság futamain.  Mindenki a Dorna kényszerét és a…..